Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

F I A L O V Á D a n a kategorie ženy U 23, ELITE Odchovankyně chebské cyklistiky PREZENTACE 2008 PROFI SPORT CHEB, KC Slávia Praha a UNIGA GRAZ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "F I A L O V Á D a n a kategorie ženy U 23, ELITE Odchovankyně chebské cyklistiky PREZENTACE 2008 PROFI SPORT CHEB, KC Slávia Praha a UNIGA GRAZ."— Transkript prezentace:

1 F I A L O V Á D a n a kategorie ženy U 23, ELITE Odchovankyně chebské cyklistiky PREZENTACE PROFI SPORT CHEB, KC Slávia Praha a UNIGA GRAZ

2 Zahájení sezóny 2008 Sezonu 2008, podzimní a zimní část zahájila doplňkově jízdou na kolečkových bruslích a tréninkem na zimním stadionu v Chebu. Po letním soustředění na ledu v Berlíně, se zúčastnila ještě podzimního kempu v Polsku s týmem Nowis. Přípravu si zpestřila účastí na MČR v  rychlobruslení, již v kategorii žen, kde obsadila pěkné 5. místo. Tréninky v zimních měsících byly dále proloženy několika kempy dráhové cyklistiky na kryté dráze Praha Motol. Vrchol přípravného období byl v únoru, účastí na společném kempu s týmem UNIQA Graz – ve Španělsku.

3 9. 3. 2008 Comune di Comaredo Italia závod UCI
Z Á V O D N Í S E Z O N A Sezonu jsem zahájila hned v březnu, kdy mě jak se říká hodili rovnou do vody – účast mezi světovou ženskou elitou. Comune di Comaredo Italia závod UCI silniční závod jednotlivců ženy ELITE Fialová Dana 38. místo

4 Český pohár na silnici tradičně v dubnu a opět první kriterium.
Český pohár žen Klimatex Cup Soběslav, kritérium    Fialová Dana 2. místo Český pohár žen VC Eurolines Pičín  Fialová Dana 2. místo, druhý den opět za Ladou Kozlíkovou

5 Přípravu na maturitu jsem zakončila nedělní časovkou
Mistrovství Karlovarského kraje časovka jednotlivců ženy Fialová 1. místo V úterý úspěšná maturita a opět příprava, nyní na přijímací zkoušky a další závod ČP na silnici - časovka.

6 Hradec Králové časovka dvojic
Český pohár žen Hradec Králové časovka dvojic Fialová + Sáblíková 1. místo Po přípravě na ledu v Berlíně jsme se sešli společně, tentokrát jsme jeli dvojice na silnici při časovce.

7 6. - 8. 6. 2008 Český pohár žen Haná tour silniční etapový závod
Giant Liga, Plzeň Fialová Dana 3. místo, po loňských několika závodech s muži na Lopatárně, jsme tento způsob tréninku preferovali. Je to nejvíc, co může zlepšit kvalitu tréninku mužů i žen. Český pohár žen Haná tour silniční etapový závod Fialová Dana 4. místo Giant Liga, Plzeň Fialová Dana 2. místo Kritérium Mariánské Lázně Fialová Dana 1. místo

8 15. 6. 2008 Mistrovství Karlovarského kraje silniční závod jednotlivců ženy Fialová Dana 1. místo
Giro del Trentino Italia závod UCI silniční etapový závod ženy ELITE 1. etapa Fialová místo U23, 25. místo ELITE 2. etapa Fialová U23, 35. místo ELITE 3. etapa Fialová U23, 10. místo ELITE Celkově Fialová U23, 28. místo ELITE Ve třetí etapě jsem dojela na pěkném 10. místě a poprvé těsně před Mariane Vos.

9 MČR silnice, Jindřichův Hradec silniční závod jednotlivců ženy Fialová Dana 3. místo Taktika Dukly Praha byla jasná musí vyhrát Martina Růžičková, po ní nikdo nešel, tak se jí podařil únik. Martina Sáblíková nestačila. V posledním kole jsem nastoupila více než desetkrát, asi jako Jarmila Machačová. Při vjezdu do města se mi únik podařil, bohužel předposlední zatáčku jsem moc nezvládla, tam jsem musela přibrzdit víc a pak jsem již na rozjetou Jarmilu v závěru nestačila. Přesto je pro mě třetí místo prvním rokem v ženách, v této konkurenci, která se sešla, úspěch.

10 Giant Liga, Plzeň Fialová Dana 2. místo Giant liga, Plzeň Fialová Dana 1. místo

11 26. 7. 2008 - Akademické M Č R -  Sluneční kritérium
Fialová 1. místo Kriterium ve společném závodě s muži. Jely jsme v „B“ skupině, byla jsem schopná bodovat s muži a v posledním okruhu jsem sólový únik proměnila ve vítězství

12 Giant liga, Plzeň – v osmdesátičlenném a více početném balíku mužů se učím tu pravou vysokou školu cyklistiky. Fialová Dana 1. místo Po náročném závodě Giant ligy v Plzni s kategorií mužů (česká elita), přesun na kriteria v Rakousku, s vloženým závodem UCI v Německu - čeká mě 6 těžkých závodů. Volksbank Night Race 2008 Osterreich – vylučovací závod Fialová Dana 8. místo Krásné kriterium, plno diváků, přede mnou vypadly již Jarmila i Martina obě ASC Dukla. Wiesbauer Rathauskriterium Wien 2008 Osterreich Fialová Dana 11. místo. Úkol týmu UNIQA splněn, na domácí půdě vítězí olympionička Sparkasse Giro Bochum Germany Fialová Dana 20. místo Bishofshofener Innenstadtkriterium Osterreich Fialová Dana 9. místo. Opět krásné kriterium, i mé umístění v první desítce, doplněné o další vítězství týmové kolegyně.

13 6. a 27. 8. 2008 Giant liga, Plzeň Fialová Dana 1. místo
Sezona 2008 na silnici pro mě končí již v srpnu.

14 Od atletiky a krasobruslení, kterým jsem se věnovala od malička, jsem postupně přešla na horská kola a následně silnici, dráhu, cyklokros a doplňkově rychlobruslení. Máme úspěšný tým mládeže, se kterým ráda pomáhám.

15 Sport mě naučil bojovat sama se sebou
Sport mě naučil bojovat sama se sebou. Kolo mi dává volnost, rychlost a vítězství. Prvním rokem mezi elitou žen jsem si dokázala, že jsem schopná jezdit s těmi nejlepšími. Jsem studentka prvního ročníku Pedagogické fakulty v Ústí nad Labem TV a němčina. Příští sezonu budu v kategorii žen do 23 let, kde bych se měla zúčastnit ME žen na silnici. Pokud opět uspěji na MČR, tak bych se mohla zúčastnit i MS v kategorie elite. Díky smlouvě s TEAMem UNIQA GRAZ budu objíždět závody Světového poháru žen elite. Cílem mé sportovní přípravy je účast a dobrá reprezentace na OH 2012 v Londýně.

16 Na výstavě v Brně Sportlife přišla příjemná zpráva od pana Mikšíka, který nás informoval o spojení týmů UNIQA GRAZ a ELK HAUS – ženy. Večer jsme si již na Pelotonu.cz mohli přečíst tuto zprávu:


Stáhnout ppt "F I A L O V Á D a n a kategorie ženy U 23, ELITE Odchovankyně chebské cyklistiky PREZENTACE 2008 PROFI SPORT CHEB, KC Slávia Praha a UNIGA GRAZ."

Podobné prezentace


Reklamy Google