Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace jednotlivých aktivit-záhad

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace jednotlivých aktivit-záhad"— Transkript prezentace:

1 Prezentace jednotlivých aktivit-záhad
E-twinning Prezentace jednotlivých aktivit-záhad

2 Záhadná věc v naší škole Smart board
Dali jsme Francouzům záhadu o našich smart boardech Byl to převrácený puzzle Když naši záhadu uhodli, poslali jsme jim prezentaci o všech našich smart boardech Tenkrát jsme jich měli 7 Nyní máme v naší škole 10 smart boardů + několik dataprojektorů

3 Záhadná historická osobnost- Jan Žižka
8.4. jsme se vypravili k Žižkovu dubu Cíl byl natočit video, změřit výšku a zjistit informace o dubu. Krátký film následně upravila, sestříhala a dodala hudbu naše jazyková asistentka Shantalle.

4 Záhada: Praha Historické památky v Praze… Zpracovány o hodinách Vv
Poupravené tak, aby byly těžce rozeznatelné!!! Obrázků bylo zpracováno celkem 7, byl na nich např. Karlův most, pražský orloj atd… Ačkoli to bylo velmi obtížné, naši francouzští přátelé ji nakonec přece jen vyřešili. Terka Š. & Lucka J.

5 Záhadná osoba naší školy
Francouzům jsme poslali obrázek, napsali jsme jim, aby podle stop a nápověd uhodli, kdo to je. Oni to uhodli, ale udělali několik chyb v datech. Připravili jsme video přes fotomontáž, jak Masaryk mluví anglicky a vysvětluje, kdo je.

6 Záhadné místo v Mnichovicích
Zaslali jsme detail kazatelny. Chvíli jsme čekali, než nám zašlou odpověď. Po několika dnech to uhádli. Mysleli jsme si, že to nebude tak lehké.

7 Jonáš a velryba

8 Záhadné české vánoční tradice
Blížily se Vánoce, a tak jsme natočili pár krátkých videí o našich českých zvycích. Jako například : pouštění lodiček krájení jablka házení pantoflem Úkolem bylo vyřešit význam této tradice.

9 Záhada – mnichovický sport
Našli jsme znak mnichovického sportu. Zabarvili jsme část, aby nebylo hned jasné, o jaký sport se jedná. Překvapivě to uhodli.

10 Vytvořili jsme webquest o českých sportovcích na zimní olympiádě
Záhada:Český sport Vytvořili jsme webquest o českých sportovcích na zimní olympiádě A WEBQUEST ABOUT THE 2010 WINTER GAMES IN CANADA AND THE CZECH REPUBLIC Visit the official website: And answer the following questions

11 Na základě tohoto obrázku měli uhodnout typicky český (československý) sport:národní házenou

12 I tento obrázek sloužil k rozluštění hádanky o dalším českém sportu-nohejbalu.

13 Celý projekt právě vrcholí zde v Mnichovicích, v Praze a v Poněšicích u Hluboké nad Vltavou.


Stáhnout ppt "Prezentace jednotlivých aktivit-záhad"

Podobné prezentace


Reklamy Google