Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Práce s Gimpem 24.4. 2014. Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Práce s Gimpem 24.4. 2014. Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl."— Transkript prezentace:

1 Práce s Gimpem 24.4. 2014

2 Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl jediný žák. Podobný projekt jsme absolvovali už minulý rok až s tím rozdílem, že jsem využívali Exel.  Dostali jsme téma : Virtuální svět nebo realita ? Toto téma nás vylekalo, ale my to dokážeme.  Nejdříve jsme si udělali nákres, jak bychom si náš plakát představovali.

3 Boj začíná  Mysleli jsme, že to bude jednoduché, ale naše představy se rázem proměnily v Rubikovu kostku.  Nevěděl jsem, jaký díl mám kam dát. Naštěstí nás opatroval Jirka a radil, co a jak. Bohužel mé ovládání Gimpu není tak dokonalé, jak jsem si myslel. Ostatní měli také problémy, ale dále jsme se s tím prali.

4 Boj pokračuje  Můj obrázek se proměnil v hrůzu. Už jsem myslel, že neudělám ani čárku, ale nakonec se mi povedlo udělat plakát, který není zcela dokonalý, ale má své kouzlo. Myslím si, že to bylo těžké, ale všichni jsme se s tím popasovali dobře.

5 Ukázka mojí práce

6 Děkuji  Připravil : Jan Havránek


Stáhnout ppt "Práce s Gimpem 24.4. 2014. Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl."

Podobné prezentace


Reklamy Google