Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Kde jsem potkal sv.Jana Nepomuckého“ Odbor Klubu českých turistů v Nepomuk na svých webových stránkách vytvořil fotogalerii soch, kostelů, kapliček.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Kde jsem potkal sv.Jana Nepomuckého“ Odbor Klubu českých turistů v Nepomuk na svých webových stránkách vytvořil fotogalerii soch, kostelů, kapliček."— Transkript prezentace:

1

2 „Kde jsem potkal sv.Jana Nepomuckého“

3 Odbor Klubu českých turistů v Nepomuk na svých webových stránkách vytvořil fotogalerii soch, kostelů, kapliček a obrazů nepomuckého rodáka sv.Jana Nepomuckého. V galerie fotografií máme od 5.2.2010 již 1609 fotografií se sv.Janem z Nepomuku od 118 fotografů zejména turistů a našich přátel. V roce 2012 bylo vloženo na stránky 1130 obrázků. Budeme vám vděční, když nám zašlete fotografii sochy, obrazu, kostela z místa vašeho bydliště nebo ze svých cest. Fotografie nám zasílejte na e-mailovou adresu: kctnepomuk@seznam.cz nebo na miradv@centrum.cz. kctnepomuk@seznam.czmiradv@centrum.cz Děkujeme

4 Poutní město Nepomuk – rodiště sv.Jana Nepomuckého.

5 V galerii je 1079 soch sv.Jana Nepomuckého Čepice u Rabí Chotěšov

6 Plzeň,Chodské nám. Záhoří u Zvíkova Kostelů, kaplí, kapliček jste zaslali 182.

7 Oltářů a oltářních obrazů je 51. Nepomuk, kostel sv.Jana Praha, Hradčany, kaple sv.Jana

8 Obrazů a sošek z kostelů a muzeí je 305. Kladruby, expozice JN

9 Výklenků, domovních znamení a reliéfů je 116. Plzeň, pivovar Prazdroj Praha, Nerudova ulice Praha, Karlův most

10 Poslali jste nám i 75 fotografií sv.Jana Nepomuckého ze zahraničí. Trenčín Bavorská Železná Ruda

11 Děkujeme za zaslané fotografie a do roku 2013 přejeme pohodu, zdraví a další nádherné fotografie. Nezapomeňte nám je také poslat do naší galerie. Foto: M.Dvořák, www.kctnepomuk.cz


Stáhnout ppt "„Kde jsem potkal sv.Jana Nepomuckého“ Odbor Klubu českých turistů v Nepomuk na svých webových stránkách vytvořil fotogalerii soch, kostelů, kapliček."

Podobné prezentace


Reklamy Google