Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vztah haly Polárka a OC. Rozhodnutí o Polárce versus OC.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vztah haly Polárka a OC. Rozhodnutí o Polárce versus OC."— Transkript prezentace:

1 Vztah haly Polárka a OC

2 Rozhodnutí o Polárce versus OC

3 Jaký je vztah a souvislost mezi rozhodnutím o výstavbě haly Polárka a výstavbou obchodního centra?

4 Rozhodnutí o Polárce versus OC Jaký je vztah a souvislost mezi rozhodnutím o výstavbě haly Polárka a výstavbou obchodního centra? Jsou tyto projekty nedílně spojeny?

5 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OCANONE Výstavba OCANONE 13. 8.

6 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OCANONE Výstavba OCANONE 13. 8.

7 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OCANONE Výstavba OCANONE 13. 8.

8 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OC ?ANONE Výstavba OC ?ANONE 13. 8.

9 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OC ?ANONE Výstavba OCANONE 13. 8.

10 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OC ?ANONE Výstavba OC ?ANONE 13. 8.

11 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OC ?ANONE Výstavba OC ?ANONE 13. 8.

12 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OC ?ANONE Výstavba OC ?ANONE 13. 8.

13 Rozhodnutí o Polárce versus OC Zasedání Zastupitelstva města Spustit halu Polárku? ANOVýstavba OC ?ANONE Výstavba OC ?ANONE

14 Rozhodnutí o Polárce versus OC Jaký je vztah a souvislost mezi rozhodnutím o výstavbě haly Polárka a výstavbou obchodního centra?

15 Rozhodnutí o Polárce versus OC Jaký je vztah a souvislost mezi rozhodnutím o výstavbě haly Polárka a výstavbou obchodního centra? ŽÁDNÝ

16 Rozhodnutí o Polárce versus OC Jaký je vztah a souvislost mezi rozhodnutím o výstavbě haly Polárka a výstavbou obchodního centra? ŽÁDNÝ Jsou tyto projekty nedílně spojeny?

17 Rozhodnutí o Polárce versus OC Jaký je vztah a souvislost mezi rozhodnutím o výstavbě haly Polárka a výstavbou obchodního centra? ŽÁDNÝ Jsou tyto projekty nedílně spojeny? NE


Stáhnout ppt "Vztah haly Polárka a OC. Rozhodnutí o Polárce versus OC."

Podobné prezentace


Reklamy Google