Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NOVÝ POHYBOVÝ PROGRAM.  Inspirace  Učení  Výchova SNUGmodul představuje zcela nový pohybový program pro mateřské školy a děti na prvním stupni základních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NOVÝ POHYBOVÝ PROGRAM.  Inspirace  Učení  Výchova SNUGmodul představuje zcela nový pohybový program pro mateřské školy a děti na prvním stupni základních."— Transkript prezentace:

1 NOVÝ POHYBOVÝ PROGRAM

2  Inspirace  Učení  Výchova SNUGmodul představuje zcela nový pohybový program pro mateřské školy a děti na prvním stupni základních škol. Sestavy prvků je možno použít uvnitř i venku.

3 SNUGmodul program je ideálním nástrojem pro povzbuzení aktivního a vzrušujícího vnímání v raném věku. Rozvíjí sociální a pohybové dovednosti dětí. Umožňuje variabilní hru s mobilními prvky a mnoho kombinací při jejich sestavování. Jednotlivé prvky lze snadno a lehce přenášet i navzájem spojovat.

4 Základní prvky programu SNUGmodul.

5

6 Více informací na www.snugmodul.cz.www.snugmodul.cz +420 234 234 950


Stáhnout ppt "NOVÝ POHYBOVÝ PROGRAM.  Inspirace  Učení  Výchova SNUGmodul představuje zcela nový pohybový program pro mateřské školy a děti na prvním stupni základních."

Podobné prezentace


Reklamy Google