Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zdravím všechny přátele, příznivce přírody, fotografií a cestování!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zdravím všechny přátele, příznivce přírody, fotografií a cestování!"— Transkript prezentace:

1 Zdravím všechny přátele, příznivce přírody, fotografií a cestování!

2 Rád bych Vás tímto pozval na besedu s promítáním fotografií EXPEDICE ISLAND Přijďte se pokochat krásou Islandu, ostrova, jemuž se dříve přezdívalo: „Země na konci světa“. Poznáte s námi nádherné vodopády, ledovcové řeky, černé pouště.

3 Island nás uchvátil. Rád se s Vámi podělím o nezapomenutelné zážitky z naší fascinující výpravy. Máte-li kamarády, které by tato beseda mohla zajímat, budu rád, když jim mail s pozvánkou přepošlete.

4 KDY: středa 15.5.2013 od 18:00 KDE: Hlinsko, Multifunkční centrum - kinosál VSTUPNÉ: 40Kč

5 Cestovali jsme s manželkou a přáteli terénními auty 3 týdny po kamenitých cestách přes celé vnitrozemí ostrova. Díky pobytu ve stanech uprostřed nespoutané přírody jsme nasávali atmosféru vodopádů, skalních soutěsek, horských jezer i termálních pramenů. Vystoupili jsme na sopku Askji a vykoupali se v zatopeném kráteru, poznali jsme Herdhubreidh, královnu islandských hor (1682m.n.m). Spali jsme u největšího ledovce Vatnajokull (8300km2). Nezapomenutelná byla setkání s papuchalky, papoušky severu.

6 Těším se na setkání s Vámi! Ludvík Plašil fotograf www.foto-plasil.cz tel.: 731 190 376 e-mail: ludvik.plasil@seznam.cz


Stáhnout ppt "Zdravím všechny přátele, příznivce přírody, fotografií a cestování!"

Podobné prezentace


Reklamy Google