Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace Alexandra Průšová

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prezentace Alexandra Průšová"— Transkript prezentace:

1 Prezentace Alexandra Průšová
Společenský tanec Prezentace Alexandra Průšová

2 Osnova 1. Můj hlavní trenér 2. Držení partnerů standart
3. Držení partnerů latina 4.Taneční boty latina 5. Taneční boty standart 6.Taneční šaty latina 7. Taneční šaty standart 8. Zajímavost 9. Zdroje 10. Závěr

3 Můj hlavní trenér Můj hlavní trenér se jmenuje Vlastimil Hošek Narodil se Má 41 let Není ženatý Má jedno dítě Vlastimil hošek je můj trener se kterým travím nejvíce času trénováním. V tancování je velice dobrý ve stt má nejvyšší třídu M a v lat má taky vysokou třídu B. S Vlastíkem máme treningy 3karát týdně + individualní hodiny.

4 Držení partnerů stt Oba partneři musí být vytažení Oba partneři mají ruce nahoře Oba partnři se navzájem drží a partnerka drží kontakt Oba partneři musí být vytažení ovšem každý jinak . Partnerka tančí rovně ale vytahuje hlavu doleva. Partner také rovně a vytahuje se do stropu a musí mít dlouhý krk. Partnerka se drží pravou rukou partnera a druhou ruku má položenou na partnerově druhé ruce.Partner má držení přesně naopak ale pravou ruku má na partnerčině levé lopatce.

5 Držení partnerů lat Držení partnerů na latinu se různě mění Někdy se partneři drží někdy ne Partnerka je jinak vytažená Partneři se obvykle v latině drží skoro pořád jinak. Někdy se drříme jen jednou rukou pak oběma dvěma rukama. Někdy se nedrží vůbec je to prostě různé.

6 Taneční boty latina Partnerčiny boty na latinu jsou otevřené Partnerovi boty na latinu jsou zavžené ale mají jiný podpatek Taneční boty partnerky vypadají skoro všechny stejně jsou si hodně podobné. Každý pár bot u partnerky může ale nemusí mít jiné vázání. U partnera může být jen jediný rozdíl a to je že může být z jiného materialu to může ovlivnit jak moc nebo málo se boty lesknou. Pak rozdíl podpatku u partnera je takový že na latinu jsou boty na vyšší podpatek.

7 Taneční boty stt Partnerčiny boty jsou uzavřené Partnerovy boty jsou stejné jenom malá změna podpatku Jak jsem říkala partnerovi boty na stt mají níší podpatek

8 Taneční šaty lat Mohou být krátké i trochu delší ale to je málo.
Šaty na latinu jsou kratší než na standart Bývají různých barev Mohou být krátké i trochu delší ale to je málo.

9 Šaty stt Bývají různých barev

10 Zajímavost Za jednu minutu a půl se tanečník naběhá až 100m
Ve společenském tanci se hodně běhá Za jednu minutu a půl se tanečník naběhá až 100m

11 Zdroje

12 Závěr Děkuji za pozornost!


Stáhnout ppt "Prezentace Alexandra Průšová"

Podobné prezentace


Reklamy Google