Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto."— Transkript prezentace:

1

2 Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto šaty, méně výrazné než ty předešlé, se skvěle hodí na maturitní či jakýkoli jiný ples. Ovšem dají se využít i jako svatební. Budete v nich vypadat jako anděl.

3 Modré, velmi pohodlné tričko se skvěle hodí k džínám, ale i k sukním. Je sice s dlouhým rukávem, ale horko v něm není. Toto fialové tričko s potiskem je opět velmi dokonalá kombinace s kalhotami či sukní. Jelikož je s krátkým rukávem můžete jej nosit i ve velkém horku.

4 Zúžené, bílé kalhoty. Dají se nosit v létě i v zimě, na jaře i na podzim. Jen si budete muset dát pozor, abyste se neumazaly. Zúžené, červené kalhoty. Jsou stejné jako kalhoty výše. Jen na nich nebude jen tak vidět špína, ale raději si také dejte pozor.

5 Boty na podpatku. Černé, hodí se k šatům, ale i k sukni či kalhotám. Modré boty na podpatku s páskem kolem kotníku. Podpatek je velmi úzký.

6 Čelenky bílé, černé, modré či jakékoli jiné barvy u nás k dostání. Všechny tyto pásky jsou u nás k dostání. Přijďte a vyberte si pásek podle svého.

7 saty-plesove.eu najduzbozi.cz elle.cz sexy-n- chic.blog.cz hannah- montana- fans.blog.cz modniaren a.cz dazzliciouscoc onut.blogspot. com nikeadidaspum anewyorkerha m.blog.cz fashionworl d.blog.cz bioplane t.cz


Stáhnout ppt "Zde jsou jedny z našich plesových, poněkud výraznějších šatů. Hodí se na plesy a jiné slavnostní události. Počítejte s tím,že budete hodně výrazná. Tyto."

Podobné prezentace


Reklamy Google