Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3"— Transkript prezentace:

1 Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3

2 Cestovní kancelář *****
Informace o naší cestovní kanceláří Cestovní kancelář ***** ,byla založená roku Specializujeme se na zprostředkovávání zájezdu po celé ČR se zaměřením na lázeňské oblasti. Programy naších zájezdů jsou určené především pro seniory, ale uvítáme zákazníky všech věkových kategorií.

3 KARLOVY VARY Termín: 20. října-23. Října 2013 Program zájezdů:
1. den – odjezd v časných ranních hodinách ( 6:00 ) z Frýdku-Místku (autobusové nádraží) po trase Nový Jičín, Olomouc, Hrádec Králové, Praha, Kladno, Karlovy Vary. Očekávaný příjezd je okolo 19:00 h.Následuje ubytování v penizionu Villa Rosa ve kterém se bude podávat večeře ( 20:00 ).Poté následuje noční procházka městem a volný program 2. den – Po snídani prohlídka lázní, ochutnávka pramenů, Návštěva kostelu sv. Petra a Pavla, Exkurze do Becherovky v Karlových Varech .

4 Ubytování Penzion Villa Rosa
, nabízí ubytování s překrásným výhledem na okolní krajinu i na lázeňské centrum Karlových Varů s Vřídlem. Slunná poloha v klidném prostředí lázeňského parku, 10 min. chůze od Vřídla. Alžbětiny lázně se nachází 2 km od Villa Rosa. Olšová Vrata Golfové hřiště je vzdáleno 5 km. Vybavení pokojů - toaleta, koupelna, telefon, rádio, lednice, TV, SAT, Wi-Fi zdarma. Stravování snídaně a večeře jsou podávány v suterénu penzionu v jídelně s možností využití terasy s výhledem na lázeňskou část města. Obědy a večeře je možno zajistit v nejbližším okolí hotelu, kde je několik restaurací.

5 CO MUSÍ KAŽDÝ NÁVŠTĚVNÍK VIDĚT A ZNÁT?
Karlovy Vary Karlovy Vary jsou jedním z nejznámějších lázeňských měst na světě, a proto jsou zcela po právu pokládány za hlavní lázeňské místo v Čechách a na Moravě. Nachází se zde několik architektonických skvostů, včetně hranolové věže, stojící v samém srdci lázeňského města, jejíž vznik je datován mezi léta 1347–1349, kdy dal město založit sám král český a císař římský Karel IV. Dnes je tato věž součástí Zámeckých lázní, které se nacházejí v těsném sousedství Tržní a Vřídelní kolonády. Zámecké lázně jsou jedním z nejkrásnějších lázeňských center v Evropě a svým klientům poskytují širokou škálu léčebných a relaxačních programů. Mlýnská kolonáda je jednou z nejzajímavějších staveb v Karlových Varech. Původní dřevěná stavba z roku 1748 byla nahrazena r dnešní novorenesanční stavbou architekta J. Zítka. Orchestřiště, které je její součástí, zdobí alegorické reliéfy od V. Lokvence. Balustrády střešní terasy zdobí dvanáct soch, které představují jednotlivé měsíce roku. Ke kolonádě patří pět pramenů – Mlýnský, Rusalčin, Knížete Václava, Libušin a Skalní. Mlýnská kolonáda je volně přístupná po celý rok a lázeňští hosté si zde mohou sami stočit a vyzkoušet některý z výše jmenovaných pramenů.

6 Jan Becher muzeum Expozice věnovaná Becherovce, asi nejslavnějšímu českému bylinnému likéru, který se nachází v historické budově v centru Karlových Varů. Během prohlídky původních výrobních sklepních prostorů se dozvíte něco o historii Becherovky, její výrobě či skladování. Uvidíte historické předměty spjaté s Becherovkou a nakonec shlédnete krátký film. Vstupné zahrnuje také degustaci becherovky,Ve zdejší prodejně si pak můžete Becherovku zakoupit.


Stáhnout ppt "Západočeské lázně Natalie Chvastková Anna Skrzypková CRO3"

Podobné prezentace


Reklamy Google