Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH"— Transkript prezentace:

1 PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH

2 Cíle činnosti PS Vytvoření komunikační platformy pro sdílení a šíření aktuálních odborných a organizačních informací. Podpora komunikace s ostatními spřízněnými společnostmi a pracovními skupinami na národní i nadnárodní úrovni. Oficiální zastoupení nelékařských profesí při jednáních ČKS. Diskuse o stavu a spoluúčast na úpravách kvalifikačního, specializačního a celoživotního vzdělávání v příbuzných biomedicínských oborech.

3 Cíle činnosti PS Podpora účasti nelékařských profesí na klinické praxi a výzkumných projektech a jejich publikačních výstupech. Organizace paralelních sekcí nelékařských profesí na kongresech ČKS a samostatných národních a mezinárodních konferencí zaměřených na vzdělávání a prezentaci výsledků klinické a vědecké práce. Efektivní využití a distribuce fondů ČKS a ESC určených k podpoře účasti odborných pracovníků v kardiologii a v kardiochirurgii na národních i mezinárodních kongresech.

4 Cíle činnosti PS Organizace a asistence při realizaci vědeckých stáží doma i v zahraničí. Rozvoj interdisciplinární spolupráce a zapojování nových profesí do systému zdravotnické péče. Zvýšení prestiže oboru nelékařských profesí a posílení postavení řádných i mimořádných nelékařských členů v rámci ČKS. Prezentace a popularizace zastoupených oborů u odborné i laické veřejnosti.

5 Přípravný výbor PS Ing. Hana Alfredová, MDT s.r.o.; EP Services s.r.o.
Mgr. Veronika Bulková, Ph.D.,  MDT s.r.o.; EP Services s.r.o. Ing. Zdeňka Fingrová, VFN v Praze; 1.LF UK Praha Ing. Martin Mudroch, Nemocnice na Homolce Mgr. Lucie Nečasová, IKEM Ing. David Pospíšil, FN Brno, LF MU Brno Ing. Radka Procházková, FNKV Ing. Jakub Střítecký, CARDION s.r.o., FN a LF Hradec Králové Ing. Viktor Šikula, IKEM Ing. Ondřej Švagr , IKEM Ing. Vít Švachouček, Subito CZ s.r.o. Ing. Václav Vejvoda, FN Plzeň

6


Stáhnout ppt "PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH"

Podobné prezentace


Reklamy Google