Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ."— Transkript prezentace:

1 Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová

2 LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ TO MŮŽE I ZABÍJET A NEHODÍ SE PRO MALÉ DĚTI!!!

3 PŘÍRODA PRO LIDI Příroda je ale i nebezpečná pro lidi vystavuje nám takové překážky, že je jakýkoliv sportovec nepřekoná. U NÁS NAŠTĚATÍ TAKOVÉ KATASTROfY NEJSOU

4 Lidé však přírodě pomáhají Lidé pomáhají přírodě tím, že sázejí ovocné stromy a nebo květiny a poté se o ně starají OTRHÁVAJÍ DOKONCE I PLEVEL A ODHÁNĚJÍ NEBEZPEČNÉ BROUKY

5 Přírodní krásy Příroda má i mnoho krás jako například hory, skály a tak dále některé přírodní krásy byly dokonce zapsány do historie PŘÍRODNÍ KRÁSY JSOU KRÁSNÉ TO DÁVÁ ROZUM : )

6 Děkuji : )


Stáhnout ppt "Svět a lidé kolem nás Eliška Švihlová. LIDÉ s PŘÍRODOU Lidé občas dělají nezdravé věci které jsou nebezpečné jak pro ně tak i pro přírodu jako třeba KOUŘENÍ."

Podobné prezentace


Reklamy Google