Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. "— Transkript prezentace:

1

2  Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy.  http://www.taborpoint007.cz/ http://www.taborpoint007.cz/

3  Tábor se koná většinou prvních čtrnáct dní v červenci v rekreačním středisku Nová louka, nedaleko Albrechtic nad Vltavou (u Týna nad Vltavou).  Tábor provozuje paní Grantová, která tady v Českých Budějovicích vede soukromou jazykovou školu Grant Language School.

4  Bydlíme v malých dřevěných chatkách. Je fajn, že blízko chatek je rybník s pláží, kam se chodíme koupat. Když není zrovna nejlepší počasí, tak můžeme hrát na kurtech tenis, basket a volejbal nebo ping pong i minigolf. Všude kolem je les, kde se dá zažít spousta dobrodružství. I louka na fotbálek se najde.

5  Kdo si myslí, že na anglickém táboře se pořád učíme jako ve škole, tak ten je na omylu. Angličtinu používáme při různých hrách a testech. Také zadání různých úkolů dostáváme anglicky. Někdy je to docela legrace, hlavně když nevíme přesně, co máme dělat. Každý rok se hraje po celou dobu tábora jiná táborová hra. Loni jsme měli soupeření mezi Američany a Angličany, a dokonce svedli i námořní bitvu na vlastnoručně vyrobených vorech. Letos se všechno točilo kolem čtyř bradavických kolejí a famfrpálu (quidditch). Některé souboje všech čtyř kolejí jsme ukončovali až večer u táboráku. Nebylo tak důležité, kdo nakonec vyhrál, a dobroty pro vítěze jsme spořádali všichni.

6  Nevím, jak moc slovíček nám zůstalo v hlavách, ale domů se nám nechtělo. Už teď se těším na příští léto v Albrechticích.


Stáhnout ppt " Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. "

Podobné prezentace


Reklamy Google