Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LC Brno Natália Prídavková & Jan Ficek. IAESTE mezinárodní studentská organizace aktuálně v 86 zemích světa nejvýznamnější aktivitou jsou mezinárodní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LC Brno Natália Prídavková & Jan Ficek. IAESTE mezinárodní studentská organizace aktuálně v 86 zemích světa nejvýznamnější aktivitou jsou mezinárodní."— Transkript prezentace:

1 LC Brno Natália Prídavková & Jan Ficek

2 IAESTE mezinárodní studentská organizace aktuálně v 86 zemích světa nejvýznamnější aktivitou jsou mezinárodní stáže od roku 1948 přes 360 000 zahraničních stáží z ČR každý rok vycestuje přes 100 studentů Work. Experience. Discover.

3 Další projekty Veletrh iKariéra Katalog iKariéra Diář studenta Bridge Builder Contest Akce pro studenty

4 Stáž v zahraničí Proč na stáž vyjet? praxe v oboru zdokonalení jazykových schopností navázání nových kontaktů cestování a neobyčejné zážitky nová perspektiva

5 Detail IAESTE stáží Jak to funguje a jak se na stáž dostat? délka stáží 6 týdnů až 12 měsíců registrace v průběhu celého roku vypsání stáží začátkem února pohovor a nominace studenta akceptace firmou www.iaeste.cz

6

7 Jdeš do toho?


Stáhnout ppt "LC Brno Natália Prídavková & Jan Ficek. IAESTE mezinárodní studentská organizace aktuálně v 86 zemích světa nejvýznamnější aktivitou jsou mezinárodní."

Podobné prezentace


Reklamy Google