Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických."— Transkript prezentace:

1

2

3 VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických fakultách. Možnost studia ve všech stupních vysokoškolského vzdělání až po doktorská studia.

4

5

6

7

8

9 Studium předmětů a vybraných oborů v anglickém jazyce Možnost získat dvojí diplom (Double Degree) – na Ekonomické fakultě a zároveň na Univerzitě v Huddersfieldu ve Velké Británii v bakalářském i magisterském studiu Možnost atraktivních zahraničních pracovních stáží v rámci projektu Erasmus/Mundus

10

11 Zapojování manažerů a odborníků z praxe do výuky – zajímavé přednášky a workshopy – Václav Klaus, Jan Švejnar, Karel Janeček, Miroslav Singer Veletrh pracovních příležitostí „Začni svou kariéru u nás“ – zprostředkování kontaktu s potencionálními zaměstnavateli Pravidelná účast a úspěchy studentů v mezinárodních soutěžích, např. ve studentské investorské soutěži Global Investment Research Challenge

12

13

14

15

16

17

18


Stáhnout ppt "VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických."

Podobné prezentace


Reklamy Google