Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího www.stránkywww.stránky společnosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího www.stránkywww.stránky společnosti."— Transkript prezentace:

1 logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího www.stránkywww.stránky společnosti

2 Představení společnosti Sídlo, pobočky (město, region) Popis činnosti firmy Výroba, aplikovaný výzkum (zdůraznit aktivity, které svým zaměřením souvisejí se zaměřením na fyziku a které můžou být pro školu, studenty, absolventy zajímavé) 1-2 slide

3 Co můžete nabídnout? Čím můžete být společnost pro studenty/absolventy fyziky zajímavá Jaké nabízíte perspektivy (trainee programy, možnosti vypracování DP, stáže, exkurze, odborné brigády, apod.) – podrobněji se zmínit jak tyto aktivity probíhají, jaké máte zkušenosti, jak dlouho obvykle stáže a trainee programy trvají, kdy a jak je potřeba se přihlásit, apod. Pořádáte vzdělávací semináře, dny otevřených dveří, které jsou otevřeny i studentům?

4 Koho hledáte? Jakého zaměření by měli být studenti/absolventi, které hledáte – jaké studijní obory jsou pro vás zajímavé? Co všechno by studenti/absolventi měli znát a umět (odborné znalosti, práce na PC, jazykové znalosti), co je případně naučíte sami v rámci dalšího profesního vzdělávání Čím jsou studenti fyziky zajímaví pro Vaši společnost?

5 Aktuální nabídky Nabízíte aktuálně volná místa vhodná pro absolventy? – jaká?, jak probíhá přijímací řízení? (možné zmínit i obecně, i když aktuálně nikoho nehledáte) Čím je nabídka atraktivní? (např. možnost práce v zahraničí, další vzdělávání, kariérní růst, možnost seberealizace, zaměstnanecké výhody…)

6 Kontakt Kontaktní osoba, na kterou se mohou případní zájemci o spolupráci obracet a na koho můžou směřovat své dotazy? Jméno Adresa E-mail Telefon


Stáhnout ppt "Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího www.stránkywww.stránky společnosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google