Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Národní týden manželství (NTM) 12-18 únor, 2007.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Národní týden manželství (NTM) 12-18 únor, 2007."— Transkript prezentace:

1 www.tydenmanzelstvi.cz Národní týden manželství (NTM) 12-18 únor, 2007

2 www.tydenmanzelstvi.cz Proč NTM? Manželství je nesmírně důležitou jednotkou naší společnosti, pro mnoho dvojic je zdrojem hlubokého osobního štěstí. Stěžejní role manželství v naší společnosti spočívá v tom, že poskytuje stabilní a láskyplné prostředí k výchově dětí a jako takové potřebuje podporu. Dobré partnerské vztahy jsou jedním ze základních předpokladů pro kvalitní život jednotlivců i společnosti.

3 www.tydenmanzelstvi.cz NTM je platforma pro různé subjekty, jejichž cílem je pracovat na rozvoji a kvalitě instituce manželství v ČR. Myšlenka organizování národního týdne manželství vychází z křesťanského prostředí, ale je jako iniciativa otevřená všem, kdo sdílejí stejné hodnoty a cíle. Co je NTM?

4 www.tydenmanzelstvi.cz Vize NTM Vytvořit prostor, (alespoň jeden týden v roce ), kde bychom si připomněli, že spokojené manželství není samozřejmost, ale vztah, který bychom měli rozvíjet.

5 www.tydenmanzelstvi.cz Cíle NTM Cílem NTM je motivovat laickou a odbornou veřejnost, média i veřejně známé osobnosti, aby alespoň jednou za rok podpořili důležitost manželství ve společnosti a potřebu o ně pečovat.

6 www.tydenmanzelstvi.cz Cíle NTM NTM je každoročně konaná sedmidenní iniciativa, která má za cíl posílit vztahy v manželství a která zvýrazňuje potřebu zabývat se otázkou vztahových dovedností jako předpokladů dobrého manželství.

7 www.tydenmanzelstvi.cz Cíle NTM Jedním z cílů NTM je propagace programů zaměřených na rozvoj manželských vztahů v České republice.

8 www.tydenmanzelstvi.cz Výzva NTM Víte o někom, kdo ve vašem okolí má zájem právě o tuto oblast života? Vyhledej takové lidi a nadchni je touto příležitostí. Během týdne manželství můžete uspořádat besedu, workshop, oslavu, zábavně poučný večer, cokoli originálního a tvořivého.

9 www.tydenmanzelstvi.cz Kontakt o.s. Sdružení generací, mobil: 777815481 email: info@tydenmanzelstvi.cz


Stáhnout ppt "Národní týden manželství (NTM) 12-18 únor, 2007."

Podobné prezentace


Reklamy Google