Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.tydenmanzelstvi.cz Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ 9.-15. únor, 2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.tydenmanzelstvi.cz Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ 9.-15. únor, 2015."— Transkript prezentace:

1 www.tydenmanzelstvi.cz Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ 9.-15. únor, 2015

2 www.tydenmanzelstvi.cz Proč NTM? Dobré partnerské vztahy jsou jedním ze základních předpokladů pro kvalitní život jednotlivců i společnosti. Manželství je nesmírně důležitou jednotkou naší společnosti, pro mnoho dvojic je zdrojem hlubokého osobního štěstí. Stěžejní role manželství v naší společnosti spočívá také v tom, že poskytuje stabilní a láskyplné prostředí k výchově dětí a jako takové potřebuje podporu.

3 www.tydenmanzelstvi.cz NTM je příležitost pro různé subjekty, jejichž cílem je pracovat na rozvoji a kvalitě instituce manželství v ČR. Myšlenka organizování národního týdne manželství je iniciativa otevřená všem, kdo si myslí, že manželství je dobrá věc. Co je NTM?

4 www.tydenmanzelstvi.cz Vize NTM Vytvořit prostor, (alespoň jeden týden v roce ), kde bychom si připomněli, že spokojené manželství není samozřejmost, ale vztah, který bychom měli rozvíjet.

5 www.tydenmanzelstvi.cz Cíle NTM posílit vztahy v manželství a zvýraznit potřebu zabývat se otázkou vztahových dovedností jako předpokladů dobrého manželství motivovat laickou a odbornou veřejnost, média i veřejně známé osobnosti, aby alespoň jednou za rok podpořili důležitost manželství propagace programů zaměřených na rozvoj manželských vztahů v České republice

6 www.tydenmanzelstvi.cz Výzva NTM Víte o lidech ve svém okolí, kterým leží na srdci právě oblast manželských vztahů? Zkuste s nimi o myšlence NTM a možných aktivitách ve svém městě promluvit a zorganizovat třeba i jen něco malého. Během týdne manželství můžete uspořádat besedu, workshop, obnovu manželských slibů nebo vymyslet tisíc jiných nápadů.

7 www.tydenmanzelstvi.cz Kontakt Centrum Generace, o.p.s. Petr Činčala – koordinátor cincala@tydenmanzelstvi.cz Petr Adame – koordinátor adame@tydenmanzelstvi.cz mobil: 605 874 765 Jiří Unger – tiskový mluvčí unger@tydenmanzelstvi.cz mobil: 777 842 000 Marie Nováková – tiskový mluvčí novakova@tydenmanzelstvi.cz mobil: 775 204 208


Stáhnout ppt "Www.tydenmanzelstvi.cz Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ 9.-15. únor, 2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google