Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROVENCE pro náročné. Za kouzlem Provence a Azurového pobřeží dovolení v nejkrásnějším francouzském regionu program podle Vašich přání letecky z Prahy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROVENCE pro náročné. Za kouzlem Provence a Azurového pobřeží dovolení v nejkrásnějším francouzském regionu program podle Vašich přání letecky z Prahy."— Transkript prezentace:

1 PROVENCE pro náročné

2 Za kouzlem Provence a Azurového pobřeží dovolení v nejkrásnějším francouzském regionu program podle Vašich přání letecky z Prahy a Vídně s degustacemi, ochutnávkami a zážitky ubytování přesně Vám na míru

3 Vila Hautvallon

4 Informace k ubytování 15 min chůze od centra Gordes, 5 minut autem stylové ubytování bohatá francouzská snídaně k dispozici vlastní šéfkuchař zahrada o velikosti 2,5 ha vyhřívaný venkovní bazén pokoje vybavené klimatizací nebo stropním ventilátorem minibar, TV s plochou obrazovkou, trezor komfortní koupelny s toaletními potřebami, fénem a župany wi-fi připojení

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Program

14 vesnička Gordes z filmu Dobrý ročník

15 francouzský trh

16 klášter Sénanque a levandulová pole

17 vesnička Roussillon a okrové doly

18 most Pont Julien

19 Avignon, město papežů

20 degustace vína Châteauneuf-du-Pape

21 vodní městečko Fontaine de Vaucluse

22 tradiční francouzská kuchyně

23 léčebna Vincenta van Gogha

24 návštěva lisovny olivového oleje s ochutnávkou

25 multimediální show v lomech u Baux-de-Provence Multimediální show Carrieres de Lumieres Video na youtube

26 Kamenná vesnička Baux-de-Provence

27 večerní Monte-Carlo

28 let vrtulníkem nad Azurovým pobřežím

29 vesnička parfémů Éze

30 koupání v moři a návrat domů

31 Průvodce a řidič Cestomilka Věrka 10 let zkušeností v cestovním ruchu největší specialista na Francii jednatel společnosti CK Cestomilové s.r.o. absolvent několika sommelierských kurzů znalec francouzské kuchyně zkušený řidič (najeto přes 180 000 km)

32


Stáhnout ppt "PROVENCE pro náročné. Za kouzlem Provence a Azurového pobřeží dovolení v nejkrásnějším francouzském regionu program podle Vašich přání letecky z Prahy."

Podobné prezentace


Reklamy Google