Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce."— Transkript prezentace:

1 Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce

2 HISTORIE MUZEA Hornické muzeum bylo pro veřejnost slavnostně otevřeno 4. 12. 1993 na svátek sv. Barbory, patronky horníků. Hornické muzeum bylo založeno v roce 1987 v době, kdy důl ještě těžil. První dobývání uhlí štolováním od roku 1782. Od roku 1835 hlubinným dobýváním. V roce 1991 byla ukončena těžba.

3 EXPOZICE Báňské záchranářství Důlní expozice

4 SOUČASNÁ TURISTICKÁ NABÍDKA SPORTOVNÍ VYŽITÍ - tenis, bowling, beach volejbal, cyklokrosová dráha, tělocvična, petanque, víceúčelové hřiště na míčové hry.

5 POZNÁNÍ A ODPOČINEK - naučné stezky, naleziště landecké venuše, rozhledna na vrcholu Landek, cyklostezka, výchozy uhelných slojí, minizoo, archeopark, stylová restaurace Harenda PROGRAM ŠITÝ NA MÍRU - pravá hornická svačinka, wellcome drink, skok přes kůži, posezení s harmonikářem, SOUČASNÁ TURISTICKÁ NABÍDKA

6 FIREMNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE salónky v restauraci Harenda, přednáškový sál ve výstavní budově, KOMPRESOROVNA, venkovní plochy.

7 NABÍDKA PROSTOR PRO FIREMNÍ AKCE KOMPRESOROVNA Průmyslová hala postavená ve stylu tzv. průmyslové secese je umístěna vedle těžní budovy na nádvoří areálu. Kapacita haly je až 500 osob. Je možné ji variantně vybavit stoly a židlemi dle přání klienta, součástí vybavení je podium a LED obrazovka. Také velikost haly lze upravit podle velikosti akce a počtu účastníků prostřednictvím pojízdného jeřábu.

8 KOMPRESOROVNA

9 KOMPRESOROVNA

10 … j e d n o u n a h o ř e … … j e d n o u (v) d o l e … … j e d n o u (v) d o l e … Landek Park naplňuje slogan:


Stáhnout ppt "Landek park s expozicí hornického muzea - - nabídka prostor na firemní akce."

Podobné prezentace


Reklamy Google