Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Flash Robot společnosti Negri Bossi. Negri Bossi se spojila se světem automatizace výrobou 3 osých servořízených robotů, určených pro použití u vstřikovacích.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Flash Robot společnosti Negri Bossi. Negri Bossi se spojila se světem automatizace výrobou 3 osých servořízených robotů, určených pro použití u vstřikovacích."— Transkript prezentace:

1 Flash Robot společnosti Negri Bossi

2 Negri Bossi se spojila se světem automatizace výrobou 3 osých servořízených robotů, určených pro použití u vstřikovacích lisů Negri Bossi. V současném vysoce automatizovaném prostředí, společnost Negri Bossi rozpoznala, že robot je integrální částí chodu formy a tudíž i integrální částí vstřikovacího lisu.

3 Rozhraní dvou kontrolních systémů je jednoduše nepotřebné, neboť může mít za následek lokální problémy. Série robotů FLASH jsou konstruovány tak, aby umožnily automatickou kompatibilitu s jedním kontrolním systémem, který zařídí komunikaci jak s robotem,tak s lisem.

4 Spotřebiteli je jak používáním tohoto manipulátoru konstruovaného firmou Negri Bossi, tak připojením skrze systém CAN bus, zaručena perfektní kompatibilita a integrace do chodu lisu, zjednodušení a zlepšení koordinačního řízení jednotlivých částí lisu, zajištění bezpečnějšího chodu lisu a snížení doby seřizování lisu a časových cyklů.

5 Mechanické díly jsou konstruovány tak, aby zajistily stálost, bezvibrační chod lisu a vysokou odolnost proti deformaci nebo zkroucení. Optimální rozdělení hmotnosti kombinované přesnou kontrolou akcelerace pomocí digitálních hnacích mechanismů a bezkomutátorových servomotorů, vytváří velmi vysoký přenos rychlostí umožňujících extrémně přesné polohování, které rozlišuje jakékoliv polohování při zakládání do formy.

6 Přenosný ovládač je schopný zobrazit jak stránky nastavení robotu, tak také relevantní stránky nastavení lisu umožňující, aby parametry byly nastaveny jak pro přenosný ovládač, tak pro kontrolní systém lisu.

7 Extrakční osový rám, nosník zhotovený z vytlačovaného hliníkového profilu, velmi široký profil pro dosažení maximální pevnosti. Množství materiálu (hmotnost) je sníženo pro pohyb s vysokou akcelerací, pro zpomalení a pro velmi krátké časové cykly.

8 Rotace na ose C k polohování výlisků s pneumatickým pohonem, ozubeným převodem a bezpečnostním kloubem. Kompaktní konstrukce umožňující snížení otevření formy na minimum.

9 Motorizace všech os pomocí bezkomutátorových servomotorů a kuželových redukčních převodovek pro optimalizaci vysokého výkonu.

10 Elektroskříň umístěná na nosníku ke zvětšení prostoru na zemi a ke zjednodušení zapojování vodičů mezi pohony a motory.

11 Ocelové nosníky pro maximální pevnost; ozubený převod na všechny osy k dosažení vysoké akcelerace a snížení požadavků na údržbu.

12 Robot umístěný na pohyblivé desce a pro lisy vybavené druhou vstřikovací jednotkou je namontován na pevné desce.

13 4 modely pro vybavení všech lisů NB od 160 do 1500 tun Elektrická skříň, motory, kabeláž a software od Negri Bossi 3 osová servo-kontrola / servomotory s bezkomutátoru Integrovaná kontrola s lisem (seřízení, nastavení souboru, monitorování) Pohyblivý mobilní terminál pro ruční povely Opakovatelnost polohování na všech zdvizích přesnější než 0.1 mm Teleskopická vertikální osa pro modely S200 - S300 – S400 Hlavní charakteristiky :

14 VlastnostiS100S200S300S400 Vhodná řada lisu (tuny)160_320370_700700_10001000_1500 Osa zdvihu X (mm) vytahování55090012001400 Osa zdvihu Y (mm) vertikální1200160020002200 Osa zdvihu Z (mm) příčná2000250030003500 Kapacita zdvihu (kg)1015 Osová rychlost X (mm/s)2222 Osová rychlost Y (mm/s)232,5 Osová rychlost Z (mm/s)2222 Teleskopická osaneneano Vákuový okruh1111 Servořízená osa3333 Otáčky otočného kloubu (0°-90°)ano Integrovaná kontrola s lisemano Elektrická skříň na liseano

15 FLASH – Nová generace plně integrovaných robotů.


Stáhnout ppt "Flash Robot společnosti Negri Bossi. Negri Bossi se spojila se světem automatizace výrobou 3 osých servořízených robotů, určených pro použití u vstřikovacích."

Podobné prezentace


Reklamy Google