Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Canbimat Více-komponentní lisování Negri Bossi představuje novou řadu hydraulických lisů pro lisování více materiálů najednou, nazvanou Série CanBiMat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Canbimat Více-komponentní lisování Negri Bossi představuje novou řadu hydraulických lisů pro lisování více materiálů najednou, nazvanou Série CanBiMat."— Transkript prezentace:

1 Canbimat Více-komponentní lisování Negri Bossi představuje novou řadu hydraulických lisů pro lisování více materiálů najednou, nazvanou Série CanBiMat (CANbus Bi- Material), s druhou vstřikovací jednotkou umístěnou vertikálně na pevné desce a pokud je aplikovaná třetí vstřikovací jednotka, pak je umístěna ze zadní strany. Tato série lisů je modulární rozšíření velmi dobře na trhu zavedené řady Canbio, která používá technologii bus umožňující distribuční kontrolní systém.

2 Série CanBiMat Distribuční kontrolní systém přináší výhody vztahující se k rychlé době odezvy, vysoké spolehlivosti, zjednodušení elektronického systému a vodičů lisu, eliminuje analogické zařízení, synchronní přenos informace mezi elementy připojenými k bus. Distribuční kontrola dle posledně zmíněných výhod má částečnou důležitost pro rozvoj série CanBiMat. Řada : V 85 V 110 V 160 V 210 V 270 V 320

3 Přídavné vstřikovací jednotky jsou připraveny s elektrickým zařízením požadovaným pro svou vlastní funkčnost (tj. digitální I/O pro topení válce a solenoidy atd.). Toto zařízení je namontováno v kompaktní elektrické skříni na zadní straně vstřikovací jednotky. Toto dálkové I/O je zapojeno přes linku CANbus k hlavnímu kontrolnímu systému. Tak jednoduchým uzavřením druhé vstřikovací jednotky do pole bus na lise, jsou všechny požadované funkce druhou vstřikovací jednotkou dostupné. Stejně tak jsou lisy Canbio vybaveny softwarem pro třetí vstřikovací jednotky jako standard. Série CanBiMat

4 Vertikální vstřikovací jednotka je umístěna na lineárních ložiscích a horizontální ploše tak, aby se mohla jednoduše posouvat pryč z prostoru formy k usnadnění výměny formy nebo pro činnosti jako u standardní jedné vstřikovací jednotky. Toto umožňuje extrémně flexibilní řešení, kde může být použito jak samotné vstřikovací jednotky nebo obou vstřikovacích jednotek použitých buď současně, postupně ve stejném cyklu nebo alternativně v alternativních cyklech.

5 Série CanBiMat Tento systém může být prakticky popsán jako ‘technologie okamžitého použití’ s očividným výsledkem, kde je hlavní stroj odvozen ze standardní řady pro urychlení výroby Negri Bossi. Více důležitější je ujistit zákazníka, že nemá co do činění s hybridním nebo omezeným výrobním lisem. Druhá vstřikovací jednotka, jako první, je umístěna s bimetalickým plastikačním válcem a keramickými topnými tělesy jako standard.

6 Série CanBiMat V souhrnu tato řada lisů přesně vyhovuje, přizpůsobuje se základním principům originálně koncepované filozofie řady Canbio, která zní: Spolehlivost přes jednoduchost aplikace a kvality komponentů. Negri Bossi nedávno dodala typ V1400 dvou komponentní lis italskému automobilovému průmyslu s druhou vstřikovací jednotkou umístěnou laterálně na zadní straně lisu. Na veletrhu Milan Plast byl představen 320ti tunový tří komponentní lis, což je logický pokrok a rozšíření základních principů.


Stáhnout ppt "Canbimat Více-komponentní lisování Negri Bossi představuje novou řadu hydraulických lisů pro lisování více materiálů najednou, nazvanou Série CanBiMat."

Podobné prezentace


Reklamy Google