Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mobilní regály Sestava policových regálů, která je umístěna na pohyblivých podvozcích. Použití pojízdných regálových systémů značně zvyšuje skladovou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mobilní regály Sestava policových regálů, která je umístěna na pohyblivých podvozcích. Použití pojízdných regálových systémů značně zvyšuje skladovou."— Transkript prezentace:

1

2 Mobilní regály Sestava policových regálů, která je umístěna na pohyblivých podvozcích. Použití pojízdných regálových systémů značně zvyšuje skladovou kapacitu, protože obsluha otevře vždy jen uličku, do které potřebuje přistoupit.

3 Paletové regály Hospodárné řešení pro všechny typy skladových celků. Používá se pro uskladnění palet od typizovaných EUR palet až po nejrůznější atypické druhy palet. Nosníky lze nadefinovat přesně dle požadavku hmotnosti ukládaného zboží a typu paletové jednotky.

4 Regálové galerie Použitím regálových galerií se navyšuje kapacita skladu - skladová plocha se násobí počtem pater. Regálové galerie jsou tvořeny sestavou policových regálů doplněných obslužnými plošinami a schody.

5 Konzolové regály Konzolové a stromečkové regály se používají k uskladnění rozměrného materiálu jako například ocelových profilů, trubek, plechů, dřevotřískových a plastových desek.

6 Spádové regály Tento variabilní systém je určený pro podélnou i příčnou dopravu palet. Systém je založený na paletovém regálovém systému doplněném válečkovými tratěmi. Pohyb palety probíhá vlastní vahou po nakloněné válečkové trati.

7 Policové regály BEGFLEX - Nejjednodušší řešení pro různé skladovací prostory. Jeho výhodou je variabilita a schopnost snadno se přizpůsobit jakýmkoli prostorovým podmínkám. BEGZINC - Nabízí velmi výhodný poměr mezi nosností regálu a jeho hmotností. Tyto regály jsou vhodné do vlhkého prostředí.


Stáhnout ppt "Mobilní regály Sestava policových regálů, která je umístěna na pohyblivých podvozcích. Použití pojízdných regálových systémů značně zvyšuje skladovou."

Podobné prezentace


Reklamy Google