Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Obnova vozového parku v České republice „Kulatý stůl“ k legislativním, ekonomickým a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Obnova vozového parku v České republice „Kulatý stůl“ k legislativním, ekonomickým a."— Transkript prezentace:

1 Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Obnova vozového parku v České republice „Kulatý stůl“ k legislativním, ekonomickým a dalším překážkám rychlejší obměny vozového parku Praha, 28. března 2013 Ing. Antonín Šípek, ředitel AutoSAP

2 Vozový park v České republice je zastaralý, jeho obnova je dlouhodobě nedostatečná Základní složení vozového parku v ČR

3

4

5 Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Životní prostředí a bezpečnost v provozu

6 Vliv složení vozového parku v ČR na životní prostředí

7 Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Vliv složení vozového parku v ČR na bezpečnost

8 Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Vliv složení vozového parku v ČR na bezpečnost

9 PLNĚNÍ USNESENÍ VLÁDY Č. 819 ze dne 9.11.2011

10 Opletalova 55, 110 00 PRAHA 1 E-mail: autosap@autosap.cz Tel.: +420 221 602 983 | Fax: +420 224 239 690 http://www.autosap.cz Děkuji Vám za pozornost.


Stáhnout ppt "Směry hlavních činností AutoSAP Strategie AutoSAP pro další období Obnova vozového parku v České republice „Kulatý stůl“ k legislativním, ekonomickým a."

Podobné prezentace


Reklamy Google