Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

II. ZO OS KOVO připravila pro zaměstance JhP zvýhodněné vstupenky do Jihlavského mutikina CINESTAR v CITY PARKU. Cena zvýhodněné vstupenky pro zaměstnance.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "II. ZO OS KOVO připravila pro zaměstance JhP zvýhodněné vstupenky do Jihlavského mutikina CINESTAR v CITY PARKU. Cena zvýhodněné vstupenky pro zaměstnance."— Transkript prezentace:

1

2 II. ZO OS KOVO připravila pro zaměstance JhP zvýhodněné vstupenky do Jihlavského mutikina CINESTAR v CITY PARKU. Cena zvýhodněné vstupenky pro zaměstnance JhP je na klasickou projekci 99 Kč a na 3D projekci 143 Kč a to po celý kalendářní týden. Pro členy II. ZO OS KOVO budou dvě vstupenky měsíčně dotovány 10 Kč. !!!!!!!!! Počet odebraných, nedotovaných vstupenek je libovolný !!!!!!!!!!! Vstupenky jsou k dispozici v kanceláři II. ZO OS KOVO v úředních hodinách. Pro Alfatex u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A), nebo po domluvě u jednotlivých členů VZO. II. ZO OS KOVO připravila pro své členy slevy u cestovní kanceláře EXIM tours. Výše slevy: 8% z celkové katalogové ceny zájezdu 4% z nabídky LAST MINUTE Jak slevu uplatním: předložením průkazu člena, před sepsáním smlouvy - slevy nelze sčítat, vyjma slevy za včasnou rezervaci a to do maximální výše 12%

3 II. ZO OS KOVO připravila pro své členy slevy u prodejce sportovního a módního zboží, jehož prodejny jsou plnosortimentní s orientací na masově rozšířené sporty. Výše slevy: 10% slevové kupóny, které jsou k vyzvednutí v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směnaA) - platí pouze pro pobočku v Jihlavském CITY PARKU II. ZO OS KOVO připravila pro své členy i pro letošní rok volné vstupenky do Jihlavské ZOO. Každý člen naší ZO má nárok na 2ks vstupenek pro dospělé + 1ks dětské (lze kombinovat). Vstupenky jsou k dispozici v kanceláři II. ZO OS KOVO v úředních hodinách. Pro Alfatex u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A)

4 II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevy v kosmetickém salónu salón krásy komfort. Srázná1,58601Jihlava (na nároží objektu Nová Beseda) Výše slevy: a) 8% ze základních cen ošetření poskytované služby b) 10% při třetím využití služeb u jednotlivých poskytovatelů Jak slevu uplatním: předložením průkazu člena naší ZO před ošetřením - lze využít pro partnery/ky, druhy a družky členů naší ZO II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevy v truhlářství Vejtasa – Růžička Provozovna: Strojírenská 9 586 01 Jihlava (bývalý areál Motorpalu, vjezd spodní branou) Výše slevy: 15% na všechny objednávky + slevu lze navýšit dle objemu zakázky Jak slevu uplatním: předložením průkazu člena při objednávce

5 II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevové kupony v prodejně nábytku A JE TO Výše slevy: 5% slevové kupóny, které jsou k vyzvednutí v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A) II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevy v Cukrárně na Růžku v Brtnici EVA JURKOVÁ Marie ADAMOVÁ nám. Svobody 383 588 32, Brtnice Tel. 733/352279 733/760143 Výše slevy: 260 Kč za kg domácího cukroví

6 II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy poukazy do lékárny u Kauflandu v Jihlavě. Výše slevy: kupóny v hodnotě 600 Kč na jakékoliv zboží v lékárně, jsou k dispozici od 10. května v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A) II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevy v prodejně rybářských potřeb MELLOR. Výše slevy: VIP 10% slevové karty, které jsou k vyzvednutí v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A)

7 II. ZO OS KOVO připravila pro naše členy slevové poukazy do prodejny oblečení pro volný čas MELLOR. Výše slevy: 10% slevové kupóny na jakékoliv zboží, jsou k dispozici do 29. května v kanceláři II. ZO OS KOVO nebo na Alfatexu u člena výboru p. Kužela (měrové středisko, 20S, směna A)


Stáhnout ppt "II. ZO OS KOVO připravila pro zaměstance JhP zvýhodněné vstupenky do Jihlavského mutikina CINESTAR v CITY PARKU. Cena zvýhodněné vstupenky pro zaměstnance."

Podobné prezentace


Reklamy Google