Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Letos nás je celkem 20 12 holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Letos nás je celkem 20 12 holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz."— Transkript prezentace:

1

2 Letos nás je celkem 20 12 holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz

3 Vojtěch Bauš, Parťák – Je to náš největší „swagger“, je kamarádský a nikdy nezavře pusu. Ivana Brožová, Iwánek – Ve třídě je spíše tichá, ale mezi svými lidmi je upovídaná. Je prostě svá. Jaroslav Cink, Jájík – Dříve byl také spíše tichý typ, ale v poslední době se baví se všemi a je strašně v pohodě

4 Terezie Hana Čedíková, Tess – Bláznivá, praštěná, upovídaná, ale fajn holka. Jaroslav Havel, Jarin – Hraje hokejbal a jezdí na motorce. Je to kamarádský typ. Nikola Hlinková, Parťačka – Je cílevědomá, spolehlivá a dokáže vycházet s kýmkoliv. Dělá spoustu věcí pro třídu a je členkou žákovského parlamentu.

5 Štěpán Kapr, Štěpík – Nebojí se být trochu drzý na učitele a dělat průšvihy. Avšak díky naší 9ti leté snaze je „normální“. Ivana Kortusová, Kortuska – Všechen školní čas tráví na mobilu a pojídáním svačiny. Je to třídní rebelka, ale dokáže být i poslušná. Občas. Karel Koubek, Karlos – Je s ním sranda, hraje hokejbal za TJ Blatná Datels a rád hraje kuželky.

6 Patrik Kotěra, Páťa – Dobře se stará o třídnici. Je kamarádský a ve třídě občas i upovídaný. Klára Koubová, Kají – Je s ní sranda, baví ji chemie a přírodopis a je dobrovolnou hasičkou. Erik Levý, Gerry – Třídní šoumen a šašek, který se směje i méně vtipným věcem a srandu si dokáže udělat i sám ze sebe.

7 Tereza Nováková, Prcek – Naše atletka, která je občas tichá, ale zároveň se umí se všemi bavit a nemá problém někomu pomoct. Se všemi dobře vychází. Kateřina Rážová, Kačenka – Také jedna ze členek ŽP, která je všestranná, pohodová a upovídaná. Je hodně aktivní v třídní samosprávě. Zdeňka Sedláčková, Kaňour – Jejím nejoblíbenějším seriálem je Pretty Little Liars a dokáže se o tom bavit celé hodiny. Je fajn a kamarádská.

8 Milada Stulíková, Milouš – Je členkou ŽP. Je spolehlivá a musí mít vždy poslední slovo. Její oblíbená věta je „Zvoní“. Kateřina Šemberová, Kate – Ráda a krásně maluje, nemá facebook a její život je plný legrace a pohody. Martina Vachušková, Žirafka – Má vždy pěkně napsané poznámky v sešitech a jde jí literatura. Je spolehlivá, kamarádská a ráda pomůže ostatním.

9 Martin Zíka, Marťas- Je nedotčen gramatikou českého jazyka a má ke všemu vtipnou poznámku. Natálie Žáčková, Saty – Má svůj styl. Ráda každému pomůže v nejhorším a je kamarádská.

10 Nesmíme zapomenout na naší paní učitelku Ludmilu Růžičkovou, Lídu – Vždycky při nás stála, ať jsme udělali jakýkoliv průšvih. Je to nejlepší učitelka, jakou jsme mohli dostat. Vyučuje angličtinu a i češtinu.

11 V první řadě je to učení Máme patronát nad prvňáčky Byli jsme dělat maškarní dětem ve školce Podílíme se na přípravě akcí pro celou školu Měli jsme na starost organizaci na školní akademii

12

13

14 Třída, která je skvělý kolektiv a táhne za jeden provaz. Třída, kam chodí učitelé rádi učit a ta třída, která byla a doufáme, že stále ještě je jednou z nejhodnějších na škole. Jsme parta lidí, ve které každý vyniká něčím jiným a právě proto se tak skvěle doplňujeme.


Stáhnout ppt "Letos nás je celkem 20 12 holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz."

Podobné prezentace


Reklamy Google