Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŠkolaCo se nám libí a co ne !. Co se mi líbí??? PPPPaní učitelka Pawerová a Pan učitel Sojčák. Je s němi sranda. Pak nekteří kluci,jsou fakt pěkní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŠkolaCo se nám libí a co ne !. Co se mi líbí??? PPPPaní učitelka Pawerová a Pan učitel Sojčák. Je s němi sranda. Pak nekteří kluci,jsou fakt pěkní."— Transkript prezentace:

1 ŠkolaCo se nám libí a co ne !

2 Co se mi líbí??? PPPPaní učitelka Pawerová a Pan učitel Sojčák. Je s němi sranda. Pak nekteří kluci,jsou fakt pěkní. Celkem dobrý kolektiv Deváťáci se v pohodě baví ze Sedmákama atd. New bufet je fajn. Pan Učitel Sojčák Paní Učitelka Pawerová

3 Co se mi nelíbí ??? TT ak nelíbí se mi že někteří učitelé furt jenom řvou. Některá děcka se hádají, nemůžeme být na jiných patrech a bavit se s kámošema. To se mi vážně nelíbí!! A nekteří Noví žáci školy jsou nepřizpůsobiví..

4 Konec  Vypracovala:Michaela Gorylová 7.A Zdroje:Můj mozek,Google,Stránky školy,Beruška8. Konec Konec 1. Třídní učitel má pravdu. 2. Třídní učitel má vždy pravdu. 3. Třídní učitel nespí, třídní učitel sbírá energii 4. Třídní učitel nejí, třídní učitel se stravuje. 5. Třídní učitel nepije, třídní učitel zahání žízeň. 6. Třídní učitel se neopožďuje, třídní učitel byl zdržen. 7. Třídní učitel nenadává, třídní učitel projevuje nesouhlas. 8. Třídní učitel se nerozčiluje, třídní učitel má málo času. 9. Třídní učitel nezapomíná, třídní učitel má moc jiných starostí. 10. Třídní učitel nezaspal, třídní učitel byl pozdě vzbuzen. 11. Za třídním učitelem se chodí s vlastními nápady, odchází se s nápady třídního učitele. 12. Třídní učitel se neplete, byla mu sdělena špatná informace


Stáhnout ppt "ŠkolaCo se nám libí a co ne !. Co se mi líbí??? PPPPaní učitelka Pawerová a Pan učitel Sojčák. Je s němi sranda. Pak nekteří kluci,jsou fakt pěkní."

Podobné prezentace


Reklamy Google