Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naučit svoji mysl spolupracovat, nikoli bránit výkonu Pochopit hluboké příčiny svých úspěchů a neúspěchů a čerpat z nich Najít efektivní řešení šité na.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naučit svoji mysl spolupracovat, nikoli bránit výkonu Pochopit hluboké příčiny svých úspěchů a neúspěchů a čerpat z nich Najít efektivní řešení šité na."— Transkript prezentace:

1 Naučit svoji mysl spolupracovat, nikoli bránit výkonu Pochopit hluboké příčiny svých úspěchů a neúspěchů a čerpat z nich Najít efektivní řešení šité na míru potřebám jednotlivců i týmu JAK TO FUNGUJE? Identifikujeme přesně to, co vám chybí, co vám stojí v cestě, co je váš kritický bod  STOP univerzálním řešením Změříte si, jak přemýšlíte v kritickém bodě, popř. jak přemýšlí ostatní členové týmu Přesně definujete, co chcete změnit ve svém myšlení Použijeme jen ty techniky, které vás zavedou k vašemu cíli (a k týmovému cíli) Budeme monitorovat proces a upravovat dle vaší potřeby Výsledek psychické a mentální práce je měřitelný a pod vaší kontrolou Možnost pracovat s jednotlivci i celými týmy Najít svůj „Everest“ = Realizovat svůj nejvyšší potenciál ZÁSADNÍ PODMÍNKA  ZVLÁDNUTÍ PSYCHICKÉ A MENTÁLNÍ SLOŽKY VÝKONU MĚŘITELNÝ PSYCHICKO-MENTÁLNÍ TRÉNINK NA BÁZI NEUROLINGVISTICKÉHO PROGRAMOVÁNÍ (NLP)

2 Prověřené a v ČR unikátní metody Neurolingvistické programování (NLP): Soubor technik ke zjištění a změně podvědomých strategií myšlení v dané situaci Vychází z psychoterapeutických směrů, z lingvistiky, apod. Vzniklo v 70. letech v USA Umožňuje identifikovat omezující přesvědčení a změnit je, přenést schopnosti z jedné situace do jiné, pracovat s emocemi, efektivně se učit od nejlepších, apod. Mental Scan: Nástroj měření způsobu, jakým přemýšlíte v dané situaci Hodnotově orientovaný, 100% personalizovaný (neexistují 2 stejná měření) Prověřený ve sportu i v byznysu Umožňuje dostat se rychle k jádru problému a měřit efekt psycho-mentálního tréninku

3 Komu už to pomohlo/pomáhá? 1.Lyžař – příliš pomalé časy v závodě oproti tréninku  zlepšení už po 1 individuální terapii 2.Gymnastika – závodní výkony neodpovídají potenciálu (závod vs. trénink)  projekt běží, první vyhodnocení duben 2016 3.Orientační běh (více závodníků) – chybovost v závodě a ztráta koncentrace, předstartovní stavy  projekt běží, první vyhodnocení květen/červen 2016 4.Horolezectví – zlepšení zvládání strachu, zvýšení smyslu pro zodpovědnost, zvýšení stupně zdolané obtížnosti + zlepšení subjektivního pocitu z výkonu Více info nezávazně ZDE: Radka Evjáková, 602 437 041, radka.evjakova@nlp-centrum.cz


Stáhnout ppt "Naučit svoji mysl spolupracovat, nikoli bránit výkonu Pochopit hluboké příčiny svých úspěchů a neúspěchů a čerpat z nich Najít efektivní řešení šité na."

Podobné prezentace


Reklamy Google