Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2. Turnus (18.7. – 22.7.2016). TAK TO JSME MY KONĚ ARON valach slezského norika, narozený v roce 2001 Aron má vynikající charakter, i přes svou nelehkou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2. Turnus (18.7. – 22.7.2016). TAK TO JSME MY KONĚ ARON valach slezského norika, narozený v roce 2001 Aron má vynikající charakter, i přes svou nelehkou."— Transkript prezentace:

1 2. Turnus (18.7. – 22.7.2016)

2 TAK TO JSME MY

3 KONĚ ARON valach slezského norika, narozený v roce 2001 Aron má vynikající charakter, i přes svou nelehkou životní historii, kdy byl bývalými majitely využíván pouze pro práci v lese, a díky své dobromyslnosti a zvědavosti je miláčkem dětí. Je to kůň robustní tělesné stavby a v kohoutku měří 159 cm. Od roku 2013 je v osobním vlastnictví jednoho z našich stálých klientů, který Arona bezplatně půjčuje pro činnost spolku. Aron je využíván pro hipoterapii i v aktivitách s využitím koní, kdy je vhodným partnerem pro klienty, kteří potřebují pracovat na vztahu k autoritám, na korekci svého příliš dominantního chování bez úcty k čemukoliv a komukoliv. Své další plnohodnotné využití našel Aron i ve volnočasovém kroužku Krasojezdec, kdy se děti na jeho širokém hřbetě cítí při cvičení bezpečně.

4 KONĚ FILLY klisna českomoravského belgika, narozená v roce 2006 4. června 2010 se rozšířil náš koňský tým o tuto krásnou klisnu. Filly je kobylka menšího vzrůstu, v kohoutku je vysoká 155 cm a má zkoušky z tahu. Jejím původním domovem byli Radvanice u Adršpachských skal. Do spolku přišla díky dotaci od nadačního fondu „Pomozme dětem žít lépe“ z Olomouce. Filly má velmi příjemný charakter a její roční intenzivní výcvik nám pomohl rozšířit a zkvalitnit služby v oblasti aktivit s využitím koní i hipoterapie. Filly je prvním koněm ve vlastnictví Ryzáček z.s. Dále ji využíváme v kroužku Krasojezdec a Příhra.

5 KONĚ ANUSA AI ALIAS ANYS klisna anglického plnokrevníka, narozená v roce 2006 Anyska je klisna s jemnou konstitucí a jemným charakterem, velmi vhodná i k menším dětem, které k ní získávají díky její mírné povaze rychle důvěru. Do spolku přišla v lednu roku 2012 z Valašska, narozená je však až na Slovensku. V kohoutku je 154,5 cm vysoká. Drobná tělesná stavba jí však umožnila pracovat v hipoterapii pouze dva roky, pak ze zdravotních důvodů byla Anys z hipoterapie vyřazena. I přesto je však stále nedílnou součásní hiporehabilitačního týmu – Anyska je zařazena do AVK a je nepostradatelná při volnočasových kroužcích pro děti a doprovodném programu. Anys je druhým koně ve vlastnictví Ryzáček, z.s.

6 KONĚ ROCADO ALIAS ROKY valach českého teplokrevníka, narozen v roce 2001 Rocado, neboli Roky, k nám přišel v listopadu 2014. Majitelka Rokyho našemu spolku darovala ze zdravotních důvodů, kdy byla Rokymu zjištěna senná alergie, a pobyt v neprašném prostředí venku prospívá jeho zdraví. Výška v kohoutku je 162 cm a má za sebou i skokovou minulost. Roky je učenlivý a zvídavý, rychle přizpůsobuje a učí novým dovednostem. V současné době je zařazen do hiporehabilitačního výcviku.

7 KONĚ SAZE klisna Welsh Part-Bred, narozená v roce 2006 Saze k nám přišla jako posila pracovního týmu na veřejné akce a do kroužku Krasojezdec. Saze dříve pracovala na Ovčí farmě v Brníčku a do spolku přišla v srpnu 2014 i s dvouměsíčním hřebečkem. V kohoutku měří xxx cm. Saze je povahou klidná a vyrovnaná kobylka, zvyklá pracovat s lidmi. Využíváme ji především při volnočasových aktivitách a veřejných akcích. V současné době je zařazena do hiporehabilitačního výcviku.

8 RUDOLFÍČCI

9 DAKNOV

10 RANNÍ POVINOSTI POKLÍZENÍČIŠTĚNÍ

11 CVIČENÍ

12 AKTIVITY S KOŇMA

13 VÝLET

14 TURNAJ NAŠICH MALÝCH RYTÍŘŮ

15 DĚKUJEME ZA ÚČAST A TĚŠÍME SE NA VÁS ZAS PŘÍŠTĚ


Stáhnout ppt "2. Turnus (18.7. – 22.7.2016). TAK TO JSME MY KONĚ ARON valach slezského norika, narozený v roce 2001 Aron má vynikající charakter, i přes svou nelehkou."

Podobné prezentace


Reklamy Google