Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme."— Transkript prezentace:

1 Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme celou plochu výrobního závodu o rozloze 37.000 m2. Sisel In. nabízí téměř 160+ produktů, které neobsahují toxiny a jsou vyrobeny na vědeckém základě a využitím nejsilnějších, nejčistějších a již ověřených složek, které nám příroda nabízí. Sisel International je úzce propojen se Sisel Kaffe. Distributoři Sisel In. se mohou kvalifikovat na pozice Sisel. Zatím co Sisel Kaffe má svůj kompenzační plán. +

2 Nadace Sisel In. vyplácí do sítě distributorů více než 67% z ceny výrobků. Kvalifikace pro týdenní kompenzaci: 1.Bonusový týden: 1 – 7. každého měsíce 2.Bonusový týden: 8. – 14. každého měsíce 3.Bonusový týden: 15. – 21. každého měsíce 4.Bonusový týden: 22. – konec měsíce Kvalifikace pro měsíční kompenzaci: Provize pro přímé distributory se vyplácejí měsíčně. Měsíční kompenzace se vyplácí 15. dne v měsíci.

3 Existují čtyři úrovně měsíční Distributorské kvalifikace * Bronz = 50 PV ( Personal Volume = osobní objem) * Stříbro = 100 PV * Zlato = 150 PV * Platina = 200 PV

4

5 Máme program pro preferované zákazníky Nákupy preferovaných zákazníků jsou klasifikovány jako Váš prodej. PV body, která jsou generovány těmito objednávkami, se připočítávají jako Vaše vlastní osobní PV body a přispívají k Vašim kvalifikacím. Přesto je nutné provést osobní nákup za 50 PV, abyste získali nárok na provize ze skupiny pod Vámi.

6 Založil svou firmu v 80 letech SISEL zaměstnává 18 vědců na plný úvazek, vyrábí produkty pro špičkové firmy jako jsou Herbalife atd… Vyrábí své vlastní výrobky za zlomek ceny = vysoké provize.

7

8

9

10

11

12

13

14 30 sáčků cena 584,-Kč / 1 šálek = 10,-Kč 20 sáčků cena 584,-Kč 15 sáčků cena 584,-Kč 360g cena 760,-Kč PanamskáChagaGenoderma Gotu kola Bakopa

15 Co nabízí Marketing Sisel in. Sisel je aktivní v 40 zemích celého světa Sisel je nadace, nemůže být prodána ani privatizována Sisel se nemůže dostat do dluhů a je 100% bez dluhů Sisel disponuje výrobním závodem za více než 100 milionů $ Sisel má 18 vědců zaměstnaných na plný úvazek Sisel má největší provize v odvětví zdravé výživy * Do struktury se vyplácí více než 67% z ceny produktu * Každý je vyplácen ve své vlastní měně na E–walet * Týdenní výplaty, měsíční bonus vyplácen 15 dne * Žádné fixní náklady, minimální investice pro své podnikání * Globální kompenzační plány, pomoc manažerů * Zdarma vlastní e-shop, web a virtuální kancelář * Široké portfolio nejzdravějších produktů /160+ V současnosti má Sisel In. nejlepší vědecky podložené produkty v odvětví zdraví.

16 A TO JE VŠE Registrujte se u vašeho doporučitele. Registrujte se zdarma. Vyzkoušejte na sobě účinky naši zdravé kávy.


Stáhnout ppt "Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme."

Podobné prezentace


Reklamy Google