Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency."— Transkript prezentace:

1 M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ

2 ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency. Mým cílem byla malá vesnička Tavistock a v ní škola Kelly College. Můj pobyt byl dlouhý celých čtrnáct dní, ale já bych tam mohla být klidně rok.

3 ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Organizátory akce byli angličtí studenti této univerzity. Všichni byli moc fajn, byli uvolnění a měli zrovna prázdniny, stejně jako my. Naše skupina se skládala asi z devíti Čechů a sedmi Slováků. V celé kapacitě školy jsme tedy byli naprosto nepatrná část všech prázdninových studentů. Většina studentů byla z Itálie a Německa.

4 ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Výuka probíhala tak, že dopoledne byla "škola" od devíti hodin s jedním profesorem (já jsem měla Lucy) a od jedenácti hodin s druhým profesorem (jméno už nevím, ale byl to černoch). Každý z profesorů na nás měl hodinu a půl v kuse. V mé třídě jsem byla naštěstí jediný česky mluvící člověk, tak jsem byla nucená používat angličtinu neustále.

5 ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT A odpoledne byl vždy na programu nějaký sport nebo soutěže. Vždy se organizátoři snažili, abychom nebyli spolu stejné jazykové skupiny. Během těch čtrnácti dnů jsme se podívali do dvou nejbližších větších měst - přístavní Plymouth a vnitrozemní Exeter.

6 Škola byla celá kamenná, takže v ní byla šílená "kosa", a pod ní se rozkládala dvě kriketová hřiště. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT

7 NA TUHLE NÁVŠTĚVU ROZHODNĚ NIKDY NEZAPOMENU.


Stáhnout ppt "M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency."

Podobné prezentace


Reklamy Google