Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto."— Transkript prezentace:

1

2 Dotazníky Google docs Jan Juránek

3 Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto aplikací je třeba mít pouze účet Google (Gmail), který vám zdarma poskytne mnoho aplikací, dokonce i Google Disk s použitelnými 15GB volné paměti, což je internetový cloud, ale můžete si také vytvořit účet se svým stávajícím e- mailem. Google Docs nabízí základní "office", nebo-li kancelářské nástroje: textový editor prezentace tabulky kresbu formuláře

4 Formuláře Google Fungují na účtu google plně zdarma(Gmail vytvoříte podle instrukcí na http://google.cz  Přihlásit se / Registrovat) http://google.cz Lze nastavit typ otázky(zakřížkování, odpověď apod.) Nejčastěji se používají pro průzkum a zájmy lidí Tvorbu zvládne téměř každý Můžete si zobrazit odpovědi a dokonce i graf Formuláře na internetu jsou v dnešní době velice používáné a jistě jste se s nimi již setkali Zajímavé je, že si můžete libovolně změnit motiv(vizuální formu), vlastnosti písma apod.

5 Správa odpovědí Počet a typy odpovědí si můžeme zobrazit v sekci Odpovědi  Souhrn odpovědí Pokud například máme formulář na křížkování políček, můžeme si zobrazit kolikrát kdo zvolil určitou možnost a Google nám také vytvoří graf Analýzu pak lze publikovat na svém Google účtu Často se také tyto formuláře používají pro anonymní zasílání informací určité osobě (např. informace na webové stránky apod.)

6 Pro příklad jsem vytvořil formulář(dotazník), který můžete vyplnit zde: http://goo.gl/forms/S0fxIY7YJIhttp://goo.gl/forms/S0fxIY7YJI Svůj vlastní formulář vytvoříte : 1. krok – Založíte si účet google(Gmail) 2.krok- Přihlásíte se 3.krok- V sekci aplikace najdete formuláře nebo přímo přes tento odkaz http://docs.google.com/forms/ http://docs.google.com/forms/ 4. Kliknete na bílé znaménko +. A tak vytvoříte vlastní formulář

7 Jako zdroje jsem použil https://cs.wikipedia.org, https://www.google.cz, http://wiki.rvp.czhttps://cs.wikipedia.orghttps://www.google.cz http://wiki.rvp.cz

8 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto."

Podobné prezentace


Reklamy Google