Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/01.0004 Poskytovatel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/01.0004 Poskytovatel."— Transkript prezentace:

1 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/01.0004 Poskytovatel dotace: Středočeský kraj

2 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. realizace: leden 2009 až říjen 2011 rozpočet projektu: 4 919 719,- Kč cílová skupina: žáci a pedagogové ZŠ Jesenice O PROJEKTU :

3 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. rozvoj ICT dovedností žáků vzdělávání učitelů v oblasti ICT tvorba nových výukových materiálů začlenění interaktivních metod do výuky AKTIVITY PROJEKTU :

4 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. nákup 28 notebooků nákup 2 interaktivních tabulí a hlasovacího zařízení nákup 5 digitálních fotoaparátů, digitální kamery a dalšího technického vybavení ROK 2009 – NÁKUP VYBAVENÍ :

5 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ICT kurzy – UKAŽ, CO UMÍŠ 1. kurz – Nebojme se prezentace (94 žáků) 2. kurz – Tvoříme web soutěž o nejzdařilejší powerpointovou prezentaci ROK 2009 – ICT DOVEDNOSTI ŽÁKŮ :

6 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ICT kurzy –> pedagog = 48 hodin vzdělávání Word, PowerPoint, Excel, tvorba webu, základy grafiky, digitální fotografie proškoleno: 31 pedagogů ROK 2009 – VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ :

7 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ICT kurzy – UKAŽ, CO UMÍŠ 3. kurz – Fotím, aneb svět vidím jinak 4. kurz – Grafika je zábava soutěže o nejzdařilejší webové stránky, tematické fotografie a plakáty ROK 2010 – ICT DOVEDNOSTI ŽÁKŮ :

8 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. tvorba materiálů – ppt prezentace, pracovní listy, předváděcí listy pro Activestudio apod. propojení s RVP ZV a ŠVP ZV vznik školní elektronické databáze další rozvoj ICT dovedností pedagogů podpora výuky a propojení s ICT ROK 2010 – TVORBA MATERIÁLŮ :

9 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. exkurze pro žáky – sběr informací a materiálů z exkurze – vytváření ppt prezentací apod. propojení s oborovými dny, tematickými bloky apod. důraz kladen na aktivitu žáka soulad s RVP ZV a ŠVP ZV ROK 2010 – INTERAKTIVNÍ VÝUKA :

10 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. periodikum Jesenický kurýr periodikum Náš region letáky, propagační předměty (2010) webové stránky školy www.jesenickaskola.cz / projekty ESF PUBLICITA PROJEKTU :

12


Stáhnout ppt "INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/01.0004 Poskytovatel."

Podobné prezentace


Reklamy Google