Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Placené a neplacené služby - Záleží na úrovni, umístění, velikosti, ale především na podnikavosti a snaze hotelového manažera. Placené Neplacené Zařaďte:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Placené a neplacené služby - Záleží na úrovni, umístění, velikosti, ale především na podnikavosti a snaze hotelového manažera. Placené Neplacené Zařaďte:"— Transkript prezentace:

1

2 Placené a neplacené služby - Záleží na úrovni, umístění, velikosti, ale především na podnikavosti a snaze hotelového manažera. Placené Neplacené Zařaďte: vyřizování vzkazů, donáška zavazadel pří příjezdu, buzení hostů, průvodcovské služby, podávání informací, doprava zavazadel mimo hotel, půjčování sportovních předmětů, zajišťování pochůzek pro hosty mimo hotel, opravy šatstva, pronájem bezpečnostních schránek, úschova zavazadel Donáška zavazadel Vyřizování vzkazů Buzení hostů Průvodcovské služby Podávání informací Doprava zavazadel mimo hotel Půjčování sport. předmětů Zajišťování pochůzek Opravy šatstva Pronájem bezpečnostních schránek Úschovna zavazadel

3 Zdroj: BERÁNEK, Jaromír; KOTEK, Pavel. Řízení hotelového provozu. Praha: Grada, 1996, ISBN 80-7169-400-2


Stáhnout ppt "Placené a neplacené služby - Záleží na úrovni, umístění, velikosti, ale především na podnikavosti a snaze hotelového manažera. Placené Neplacené Zařaďte:"

Podobné prezentace


Reklamy Google