Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon."— Transkript prezentace:

1 Země původu: Švýcarsko

2 Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon Mořský bio-aktivní kolagen nejpodobnější lidskému kolagenu Doporučují lékaři – ortopedi, chirurgové… Česká značka vyráběná ve Švýcarsku Přes PHOENIX do každé lékárny

3 Proč užívat kolagen Produkce kolagenu v lidském těle od 25. roku života klesá, ve 40 letech se zastaví úplně. Hlavní pilíř pojivové tkáně, nejdůležitější bílkovina lidského těla. S úbytkem kolagenu začínají projevy stárnutí – vrásky, horší kvalita vlasů a nehtů, bolesti kloubů… Doplněním kolagenu v odpovídající kvalitě a množství dochází ke zpomalení až zastavení těchto projevů.

4 Proč Inca Collagen Bio-aktivní – lidské tělo s ním pracuje jako s vlastním Nejkvalitnější kolagen na českém trhu Nejlepší poměr cena/výkon 3 000 mg mořského bio-aktivního kolagenu v denní dávce Tisíce spokojených uživatelů po celém světě Minimální trvanlivost 4 roky Praktické balení Česká značka ve švýcarské kvalitě

5 Vyhlazuje vrásky Léčí celulitidu a strie Zpomaluje stárnutí pokožky Léčí atopický ekzém a lupénku Výrazně zlepšuje kvalitu vlasů a nehtů Zesvětluje pigmentové skvrny Léčí akné a popraskané a rozšířené žilky Vyhlazuje okraje starých jizev a léčí nové jizvy Léčí popraskané a suché paty Kosmetické účinky

6 Účinky na zdraví Zmirňuje bolesti kostí a kloubů u artitidy, revmatismu. Regeneruje kloubní chrupavky. Pomáhá od chronických bolestí páteře. Léčí křečové žíly a bércové vředy. Léčí opaření, omrzliny, odřeniny, proleženiny a modřiny. Pozitivní vliv na stav sliznic, antimykotický Zpomaluje řídnutí kostí na počátku osteoporózy Přináší úlevu při nervových bolestech a chronickém zánětu kostí

7 Srovnání cen, cena, kvalita, množství běžně dostupné výrobky obsahují cca 8 nebo 16 mg s cenou za gram 300 až 1000kč Inca Collagen 3000mg/denní dávka 1g – 14Kč Inca Collagen je nesrovnatelně kvalitnější, denní dávka je mnohonásobně vyšší, cena za gram naopak zdaleka nejnižší. Produkt není drahý, za své peníze zákazník dostává nejkvalitnější produkt na trhu s nejnižší cenou za gram.

8 Jak Inca Collagen funguje Lidské tělo s ním pracuje jako s kolagenem, který si vyrábí samo. Po konzumaci jej distribuuje a používá dle aktuální potřeby. Navíc stimuluje produkci vlastního kolagenu – tento efekt přetrvává až 12 týdnů po přerušení suplementace Inca Collagenu. Inca Collagen se vyrábí šetrnou hydrolýzou z mořských ryb. Je 400krát účinnější než běžné kolagenové přípravky. Velmi záleží na množství v denní dávce. Inca Collagen je vysoce kvalitní, silný, bio-aktivní kolagen.

9 Děkujeme za pozornost! Děkujeme za pozornost.


Stáhnout ppt "Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon."

Podobné prezentace


Reklamy Google