Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje."— Transkript prezentace:

1 Pleťové masky

2 Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje celý organismus, díky čemuž se zbaví stresu a únavy. Pleťové masky mají široké spektrum účinku – bělí, hydratují, čistí, vyživují a stimulují pleť, vybělují, omlazují, zbavují pleť stresu a podráždění, zmenšují póry a mají imunomodulační efekt. Mimo to působí velmi jemně a šetrně. Základní pravidla používání masek -Před nanesením masky je nutné pokožku obličeje pečlivě omýt a vyčistit, čistící gel či mléko a tonikum. -Účinek zesílí parní lázeň těsně před nanesením. U mastné pleti 2x týdně, u normální pleti 1x týdně a u citlivé a suché pleti 1x za 2 týdny. V případě rozšířených či popraskaných žilek parní lázeň neprovádět! -Po nanesení masky si lehněte, uvolněte se a odpočívejte. Nenechávejte masku na obličeji déle, než je uvedeno. -Masku můžete aplikovat kdykoliv, ale vždy nejpozději 1 hodinu před odchodem ven. -Masky se aplikují jako jednotlivé kůry. Každá kůra záleží na účelu masky a doporučuje se opakovat 1 – 2 krát týdně. V rámci programu pro rychlou regeneraci kůže je možné aplikovat denně po dobu 10 – 14 dní, poté 1 – 2 krát týdně.

3 Základní dělení pleťových masek TianDe Masky – obklady – jsou dvojího druhu. Buď z jemné tkaniny napuštěné speciálním gelem s přírodními složkami, nebo z dostatečně pevné tkaniny obsahující hydrogelovu vrstvu. Masky křišťálové kolagenové – jsou to polštářky z přírodního lisovaného nízkomolekulárního kolagenu napuštěného kyselinou hyaluronovou. Slupovací masky – mají gelovou texturu, která po zaschnutí vytvoří pevnou vrstvu. Modulační a rozpustné masky – prášek, který se rozmíchá ve vodě. Modelační masky vytvoří po zaschnutí pevnou plastickou vrstvu, která se neumývá, ale sejme se jako odlitek. Rozpustné masky vytváří také pevnou, ale neplastickou vrstvu, která musí být po zaschnutí umyta. Krémové masky – textury, které nevyžadují umytí (nechají se vstřebat). Masky – náplasti – jsou vyrobeny na bázi papíru a určeny pro hloubkové čištění pleti.

4 Čistící masky Aloe

5 Protizánětlivé masky Aloe

6 Zklidňující masky

7 Hydratační masky De Luxe

8 Vyživující masky De Luxe

9 Regenerační masky

10 Imunomodulační masky

11 Masky sjednocující barvu pleti Aloe De Luxe

12 Liftingové masky Aloe

13 Antistresové masky


Stáhnout ppt "Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje."

Podobné prezentace


Reklamy Google