Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011."— Transkript prezentace:

1 The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011

2 Depilace

3 Depilace laserem LAHC Rio laser scanner x20
Vysílá laserový paprsek, který působí na vlasový kořínek bez negativního vlivu na bezprostřední okolí, tím dochází k výraznému omezení růstu nových chloupků. Dva režimy - možnost volby ošetření jednotlivých chloupků i větší plochy - během několika sekund naskenuje plochu až dvaceti kořínků     Vhodné pro obličej, nohy, ruce, podpaží, třísla.  Schváleno pro domácí použití.

4 Depilace voskováním CWAX2 Rio souprava pro depilaci voskem
Depilace celého těla, souprava obsahuje luxusní měkký vosk pro voskování rukou a nohou (vhodné i pro muže k použití na záda, nohy a hrudník) a profesionální tvrdý vosk pro další citlivé oblasti, např. třísla. Vanička pro rychlý ohřev vosku s vyjímatelným zásobníkem umožňuje komfortní použití. Balení obsahuje špachtle pro nanesení vosku, papírové proužky, jemný čistič k odstranění zbylého vosku, instruktážní DVD.  

5 Obličej

6 Zpevnění brady a krku NECK2 Rio 60 vteřinová kůra pro zpevnění brady a krku Tři minutové programy pro zpevnění celého krku a brady. Na danou oblast stačí pouze 60 vteřin denně. Patrný účinek již po prvním použití, viditelné výsledky za pár dní. Využívá pokročilé EMS (Elektro-svalové stimulace). Možná volba intenzity, v balení připojen vodivý gel. Přístroj je dodáván v několika barevných variantách.

7 Face lift FALI Rio 60 vteřinový Face Lift
Tónuje, zpevňuje a omlazuje pleť obličeje, možná volba dvou terapií. 1/ Kůra tonizující - používá EMS technologii (elektrickou svalovou stimulaci). Zpevňuje pokleslé rysy a omlazuje pokožku. 2/ Kůra infuzní – pomocí polštářků s obsahem kolagenu a retinolu. Aktivní složky jsou vmasírovány hluboko do kůže s cílem snížit výskyt jemných linek a vrásek a zvýšit pružnost pokožky.

8 Laser Lift LAST Rio Laser Lift stimulátor s kolagenem
Laser terapie pro domácí použití bez vedlejších účinků, vynikající alternativa místo chirurgického zákroku, kolagenových injekcí nebo chemického peelingu. Zanechává pokožku svěží a omlazenou, vyhlazuje pokožku, snižuje výskyt jemných linek a vrásek. .

9 Péče o tělo

10 SUPT Rio saunovací kalhoty
Tepelným působením dochází k detoxikaci a lokalizované ztrátě objemu kolem boků a hýždí, redukci celulitidy. Možnost volby teploty a nastavení doby působení. Balení obsahuje podpůrný gel plus dvě balení pružné fólie pro posílení účinku. 

11 SNAB Rio saunovací pás Saunovací pás Rio pomocí kombinace tepla, urychlovacího gelu a elastické fólie detoxikuje a současně redukuje objem pasu. Volba nastavení teploty a času, napájení ze sítě.

12 Zábavné tetování TABK Rio sada tatoo inkoust Zábavné tetování během několika minut, snadné použití. Balení obsahuje dvě inkoustové náplně, tlakové bombičky, pudr pro zafixování, šablony.

13 TAGL Rio sada Tatoo Glitter
Barevné tetování během několika minut, v sadě s bohatým příslušenstvím, včetně šablon.

14 Nehty

15 Akrylové nehty NACR Rio sada akrylové nehty Quick Dip Díky nově vyvinutému akrylovému prášku snadné docílení silných, přirozeně vypadajících nehtů jednoduše a rychle. Profesionální provedení vypadá krásně i bez laku na nehty. Lze použít na nehty tipy nebo přírodní nehty. Akrylové nehty jsou nejčastější formou prodloužení nehtů, ale tradiční způsob použití akrylových nehtů může být obtížné zvládnout, s novou metodou akrylového práškového lakování nyní lze dosáhnout profesionálních výsledků. Balení obsahuje bohaté příslušenství.

16 NAPO Rio Profi sada pro akrylové nehty
Tato sada díky kompletnímu příslušenství a jednoduchému použití umožňuje vytvořit skvěle vypadající nehty v pohodlí domova. Bezchybný povrch nevyžaduje žádnou další povrchovou úpravu, krásné nehty každý den.  

17 Gelové nehty UVLP4 Rio Profesionální sada pro gelové nehty
Souprava obsahuje speciální složení gelu, který reaguje s UV zářením tak zaručuje velmi silné a přirozené zpevnění nehtů, zároveň nenarušuje růst přírodního nehtu. Na rozdíl od jiných metod po aplikaci gelu nehet vypadá přirozeněji a přitom je dostatečně pevný. Balení obsahuje výkonnou UV lampu s časovačem, dva druhy gelů a široké příslušenství.

18 UVLF Rio 14 denní gelové nehty
Novinka v péči o nehty - používá speciálně vyvinutý čirý gel, který reaguje s UV světlem a vytvoří tak velmi silný povlak s vysokým leskem. Zvyšuje životnost laku na nehty a chrání jej proti poškození. Možno použít na ruce i nohy. Dodáváno v balení s UV lampou.

19 Dentální péče

20 Leštění zubů DPOL3 Rio sada pro leštění zubů
Zubní leštička nabízí snadné použití pro zubní hygienu a bělení zubů. Pomáhá odstranit dočasné skvrny a pomáhá eliminovat nebezpečné nahromadění plaku. Vhodné jako doplněk standardní lékařské zubní péče.

21 Bělení zubů DCWH6 Rio Bělení zubů BLUE LIGHT
Bělení zubů pomocí modrého světla je systém navržený pro použití v pohodlí vašeho domova. Speciálně vyvinutý bělící gel v kombinaci s modrým světlem rychle odstraňuje skvrny z povrchu zubní skloviny způsobené pitím čaje, kávy, červeného vína. Případně skvrny vzniklé v důsledku kouření či stárnutí. V balení připojeny 3 bělící gely.

22 DCWH7 Rio Profesionální bělení zubů BLUE LIGHT
Profesionální systém bělení zubů využívá pokročilou technologii modrého světla k získání profesionálních výsledků v pohodlí domova. Speciálně vyvinutý gel funguje v kombinaci s aktivním modrým světlem pro bezpečné, rychlé bělení zubů. Ideální pro skvrny způsobené čajem, kávou, červeným vínem a změnou zabarvení v důsledku kouření.


Stáhnout ppt "The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011."

Podobné prezentace


Reklamy Google