Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROJEKT TRAWA OBECNÁ PREZENTACE. TRAWA znamená zkratku slov: Technology Research Advanced Weed Application. Ve volném překladu: Technologie a pokročilý.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROJEKT TRAWA OBECNÁ PREZENTACE. TRAWA znamená zkratku slov: Technology Research Advanced Weed Application. Ve volném překladu: Technologie a pokročilý."— Transkript prezentace:

1 PROJEKT TRAWA OBECNÁ PREZENTACE

2

3 TRAWA znamená zkratku slov: Technology Research Advanced Weed Application. Ve volném překladu: Technologie a pokročilý výzkum v aplikaci konopí, plevelů a bylin. TRAWA

4 Účelem projektu je: neformální vzdělávání výzkum a vývoj technologií a produktů  z užitkových rostlin (KONOPÍ)  bylin, plevelů, biomasy, odpadu a jiných surovin TRAWA Vždy s cílem zvýšit kvalitu života lidí a živočichů a v rámci ochrany životního prostředí.

5 CO NABÍZÍME: Poradenství ve způsobu legálního pěstování konopí a kontroly kvality. ve zpracování a výrobě produktů z technického konopí. v ekologické likvidaci plevelů a škůdců rostlin. v pěstování, zpracování a použití bylin a biomasy. v léčebném využití konopí: Roztroušená skleróza, rakovina, epilepsie, svalové křeče, psychické problémy, autizmus, lupénka, autoimunitní problémy, cukrovka, glaukom, nevolnost, nechutenství, touretteův syndrom, kožní problémy, chronická bolest, AIDS, aj.

6 CO NABÍZÍME: Neformální vzdělávání v oblasti : ochrany zvířat a zvýšeni kvality péče o ně. ekologie a ochrany životního prostředí. konopné problematiky a protidrogové prevence ·

7 CO NABÍZÍME: Pracovní dobrovolnické příležitosti v projektových aktivitách -PSANÍ ČLÁNKŮ -PRŮZKUMY VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ -VÝZMUMNÉ AKTIVITY -PROPAGACE PROJEKTU -NEFORMÁLNÍ VZDĚLÁVNÍ ·

8 PROJEKT TRAWA Ing. Tomáš Ružovič info@trawa.cz www.trawa.cz


Stáhnout ppt "PROJEKT TRAWA OBECNÁ PREZENTACE. TRAWA znamená zkratku slov: Technology Research Advanced Weed Application. Ve volném překladu: Technologie a pokročilý."

Podobné prezentace


Reklamy Google