Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představujeme službu Samepage

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představujeme službu Samepage"— Transkript prezentace:

1 Představujeme službu Samepage
Pracujte společně, pracujte lépe.

2 Samepage Služba Samepage umožňuje členům týmu vzájemně komunikovat a pracovat na společném obsahu, čímž zefektivňuje týmovou spolupráci Snadno vytvářejte internetové stránky pro projekty, úkoly, události a obchodní procesy Zveřejňujte na stránkách text, soubory, obrázky, úkoly, kalendáře, videa a další obsah Sdílejte stránky se svým týmem a přistupujte na ně přes web či mobilní zařízení Službu zajišťuje společnost Kerio Technologies, přední světový poskytovatel softwaru v oblasti bezpečnosti a komunikace s více než firemními zákazníky na světě

3 Kdo využívá službu Samepage?

4 Hlavní výhody služby Samepage
Vše na jedné stránce Klíč ke zjednodušení týmové práce... Proč je služba Samepage tak efektivní? Protože máte své sdílené soubory, kalendáře, úkoly a další nástroje pro podporu spolupráce na stejné stránce jako svůj tým a jejich konverzaci. Snadno tak zajistíte synchronizaci obsahu i spolupracovníků. Firemní procesy Zvládejte vše – a lépe. Ať už se zabýváte čímkoli - odhady obchodního obratu, plánováním událostí, vyúčtováním výdajů, technickými specifikacemi, politikou řízení lidských zdrojů, přípravou akcí či marketingovými kampaněmi – služba Samepage vaši práci usnadní. Vytvořte pro svůj tým internetové stránky, na kterých budou mít všichni přístup k aktuálním informacím – a vše půjde jak po másle. Sdílení souborů Online přístup z jakéhokoli zařízení Je příjemné vědět, že bez ohledu na to, jak často členové týmu soubory aktualizují, vždy je najdete bezpečně uložené na stejném místě – a nezáleží na tom, kde se právě nacházíte, ani jaký prohlížeč používáte.

5 Obsah a kontext na jedné stránce
Sdílení souborů online je ještě efektivnější, pokud soubory obklopíte konverzacemi a dalšími souvisejícími informacemi o projektu. Spojte soubory s komentáři členů týmu, obrázky, úkoly, texty, kalendářem a videi – vše na jedné stránce, kterou může sdílet celý tým.

6 Sdílejte obsah se správnými lidmi
Vytvářejte stránky a skupiny stránek pro jednotlivá oddělení a projekty. Upravte strukturu tak, aby vyhovovala vaší společnosti. Snadno obsah organizujte a umožněte jeho prohledávání a sdílení s těmi správnými lidmi.

7 Služba Samepage pro mobilní zařízení
S pomocí služby Samepage zůstanete ve spojení se svými týmy i na cestách. Prohlížejte si stránky, přistupujte k souborům a sdílejte své názory i mimo kancelář prostřednictvím notebooku, tabletu nebo chytrého telefonu, a to buď přes web nebo prostřednictvím aplikace pro systém iOS.

8 Sdílejte a sledujte komentáře
Rychle na stránky přidávejte komentáře a sdílejte své nápady a názory na soubory, kalendáře, úkoly, videa a další obsah. Reagujte na komentáře ostatních nebo jediným kliknutím zahajte vlastní diskusi.

9 Zůstaňte v obraze díky „Novinkám“
Díky Novinkám uvidíte všechny komentáře ze svých oblíbených stránek na jednom místě. Vytvoříte si tak vlastní pohled na nejnovější konverzace a aktualizace z několika projektů či oddělení, které jsou pro vás důležité. Komentáře z Novinek si též můžete nechat zasílat do ové schránky.

10 Sdílení souborů ve službě Samepage – lepší než jiná úložiště
Sdílení souborů ve službě Samepage je lepší než u Dropboxu či Boxu Ve službě Samepage můžete sdílené soubory obklopit kontextem, aby členové vašeho týmu přesně věděli, co se kolem nich děje. Soubory můžete upravovat online a automaticky je synchronizovat s celým týmem i se svým stolním počítačem. Služba Samepage uchovává historii souborů, takže slouží jako stroj času pro dokumenty. Tato funkce je nepostradatelná, pokud se potřebujete vrátit k předchozí verzi souboru. Sdílejte soubory s kýmkoli, stačí jen příslušnému uživateli zaslat odkaz. Odkaz se nezmění ani po opakované úpravě souboru. Umožněte členům svého týmu, aby si na počítačích synchronizovali knihovnu souborů. Dojde-li ke změně na jednom počítači, automaticky se aktualizují i soubory na ostatních počítačích.

11 Vyzkoušejte si službu Samepage zdarma
Zaregistrujte se na


Stáhnout ppt "Představujeme službu Samepage"

Podobné prezentace


Reklamy Google