Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství."— Transkript prezentace:

1 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství

2 ● dopisem ministra pro místní rozvoj z 10. května 2006 byl úkol připomenut příslušným ministrům task was reminded the responsible ministers by letter of our minister of 10 th May 2006 ● reakce: všechna ministerstva zaslala přehled přijatých opatření k urychlení čerpání prostředků response: all ministries sent overview of measures taken for acceleration of drawing down expenditures ● RPS bude pravidelně informován o jejich realizaci CSF will be regularly informed on performance of them Doporučení RPS CSF Recommendations

3 Realokace -V rámci Operačního programu Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství je s ohledem na aktuální čerpání finančních prostředků jednotlivých opatření předpokládána úprava finančních tabulek, která bude mít vliv i na finanční tabulky celého Rámce podpory Společenství. -Konkrétně se jedná o přesuny nevyužitých finančních prostředků z Evropského fondu pro podporu rybolovu (FIFG), tedy z opatření 2.3. Rybářství, do Evropského zemědělského orientačního a záručního fondu (EAGGF), konkrétně do podopatření 2.1.2. Obnova potenciálu a zachování zemědělské krajiny a 2.1.3. Řízení a zajištění funkčnosti zemědělských vodních zdrojů, kde je v roce 2006 výrazný převis poptávky nad disponibilními finančními zdroji. Dále je také předpokládáno přesunutí nevyužitých finančních prostředků z priority III. Technická pomoc do opatření 1.1. Investice do zemědělského majetku.


Stáhnout ppt "RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství."

Podobné prezentace


Reklamy Google