Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I9- 16. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I9- 16. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I9- 16

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 9. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Vytvoření grafu Vytvoření grafu Kvalitní graf řekne více než dlouhá nepřehledná tabulka. Tabulku máme hotovou včetně vypočtu, tak pro ní udělejte graf. Pro náš ukázkový příklad použijete výsečový (koláčový). Nejprve označte data, která chcete do grafu. Vyberte text odpovědí na otázku a počet odpovědí. Poté na z karty Vložení sekce Grafy vyberete stiskem Výsečový.

4 Graf – lišta a obrázek

5 Úkol : Vytvoř výsečový graf výsledků voleb do Poslanecké sněmovny parlamentu ČR v r. 2010

6 Zdroje obrázků: http://office.lasakovi.com/excel/zaklady/excel-2010-krok-za-krokem/06-karta- vlozit-graf.jpg http://office.lasakovi.com/excel/zaklady/excel-2010-krok-za-krokem/06-graf- vlozen.jpg


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I9- 16. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"

Podobné prezentace


Reklamy Google