Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilSára Soukupová
1
Autor: Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: 15.02.2013 ročník (obor) 3. KP 65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby tematická oblast Organizace obsluhy Předmět Stolničení Anotace: Žáci se naučí přípravu inventáře na podávání pokrmů a nápojů při organizování akce piknik pořádaných prostřednictvím závodů společného stravování. Šablona číslo materiálu III/2-4 III/2-4-17 Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/34.1026
2
http://office.microsoft.com
3
Piknikem nazýváme výlet do přírody. Bývá spojován s návštěvou památek. S kulturou. Sportem. Jídlem v přírodě. http://www.hrady.cz/?OID=1591
4
Pokrmy se často připravují na: (doplňte) ……………………. ………………………. http://office.microsoft.com
5
Nápoje se podávají: teplé studené Nealkoholické i alkoholické http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni-- kuchyne-piti
6
Zajištění inventáře je náročné na převážení. Může se použít i inventář na jedno použití: - kelímky - tácky - příbor (plastový) https://www.google.cz/search?hl=cs&q=kelímky,tácky&tbs
7
Jaký inventář připravíte na: Studené nápoje ……………………………………………… Sele na rožni ………………………………………………….. Obložené chlebíčky ………………………………………… Černá káva …………………………………………………….. Pivo ……………………………………………………………….. Grilované maso ……………………………………………….
8
http://office.microsoft.com http://office.microsoft.com http://www.hrady.cz/?OID=1591 http://www.hrady.cz/?OID=1591 http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni--kuchyne-piti http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni--kuchyne-piti https://www.google.cz/search?hl=cs&q=kelímky,tácky&tbs https://www.google.cz/search?hl=cs&q=kelímky,tácky&tbs ŠINDELKOVÁ, Alena. Stolničení: učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce. 1. vyd. Praha: Parta, 2001, 51 s. ISBN 80-859-8985-9.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.