Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

představuje novinku na českém trhu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "představuje novinku na českém trhu"— Transkript prezentace:

1 představuje novinku na českém trhu
HOLANDSKÉ SÝRY V HOLANDSKÉ ULICI, BEROUN představuje novinku na českém trhu

2 NADPIS NADPIS NADPIS

3 Stručně o značce Hooidammer 100% Nizozemský výrobce konvenčních a BIO /Organic sýrů. Plněním všech nejvyšších standardů a pravidel pro výrobu sýrů v BIO kvalitě se řadí výrobce Kaasmakerij Henri Willig mezi nejkvalitnější značky dostupné na Nizozemském a Evropském trhu.

4 EKO SKAL Kontrolní systémy jakosti a dodržování BIO postupů ve výrobě se v Nizozemí zabývá organizace SKAL Biocontrole. Na základě pravidel sestavených Evropským parlamentem tato společnost provádí inspekční činnost, kdy všechny jednotlivé produkty jsou kontrolovány a po schválení jim jsou přidělovány certifikáty. Pod touto známkou tedy můžete najít 100% BIO sýr.

5 Vegetariánské sýry Hooidammer je oficiálně mezinárodně značen jako vegetariánský produkt. Tato známka zaručuje výrobu s použitím pouze neživočišných ingrediencí, což se v případě sýrů týká zejména syřidla. K výrobě jsou používána mikrobiální syřidla.

6 Sýry z kravského BIO mléka
Natural/všechny stupně uleželosti bazalka/česnek pískavice řecké seno kopřiva/cibulka mrkev chilli kmínová zelené pesto červené pesto

7 Natural/mladá, uleželá, stará
Sýry z kozího BIO mléka Natural/mladá, uleželá, stará mediterrano kopřiva/česnek chilli pískavice řecké seno Baby gouda (cca 380g)

8 Ovčí Natural Baby gouda (cca 380g)
Sýry z ovčího BIO mléka Ovčí Natural Baby gouda (cca 380g)

9 HOLANDSKÉ SÝRY V HOLANDSKÉ ULICI, BEROUN
Sýry se prodávají vcelku, jeden má hmotnost přibližně mezi 4-5kg. Minimální odběr a cenu za dopravu domlouváme individuálně. ...v případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat...

10 www.syrovyobchod.eu HOLANDSKÉ SÝRY V HOLANDSKÉ ULICI, BEROUN
Sýrový obchod Beroun Holandská 117, Beroun mob:


Stáhnout ppt "představuje novinku na českém trhu"

Podobné prezentace


Reklamy Google