Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DESIGN FOR X Design for X (DFX) je jeden z nejefektivnějších přístupů k realizaci Concurent Engineering. Zaměřuje se na omezený počet, řekněme 7  2, podstatných.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DESIGN FOR X Design for X (DFX) je jeden z nejefektivnějších přístupů k realizaci Concurent Engineering. Zaměřuje se na omezený počet, řekněme 7  2, podstatných."— Transkript prezentace:

1 DESIGN FOR X Design for X (DFX) je jeden z nejefektivnějších přístupů k realizaci Concurent Engineering. Zaměřuje se na omezený počet, řekněme 7  2, podstatných elementů naráz (Miller, 1956). To umožňuje nejlépe využít dostupné zdroje. Co je Design for X?

2 DESIGN FOR X Kde se DFX používá Vysoké zapojení Střední zapojení Nízké zapojení

3 DESIGN FOR X Nástroje DFX Design for Manufacturing and Assembly (DFMA)Design for Environment (DFE) Design for Dimensional Control (DDC)Design for Inspectability Design for StorabilityDesign for Reliability (DFR) Design for Electromagnetic CompatibilityDesign for Disassembly (DFD)

4 DESIGN FOR X Jak se DFX používá 1.Analýza produktu2.2.Analýza procesu3.Měření6.Doporučení5.Diagnóza4.Benchmarking7.Priority


Stáhnout ppt "DESIGN FOR X Design for X (DFX) je jeden z nejefektivnějších přístupů k realizaci Concurent Engineering. Zaměřuje se na omezený počet, řekněme 7  2, podstatných."

Podobné prezentace


Reklamy Google