Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10. 1. 2018 Tato akce je financována z.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10. 1. 2018 Tato akce je financována z."— Transkript prezentace:

1 SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Jihomoravského kraje prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

2 Podklady pro kontroly Kontrolované dokumenty: pověření
vnitřní směrnice pracovně právní dokumentace účetní doklady evidence podpořených osob monitorovací zprávy

3 Plán kontrol 2018 – HoSt Home-Start ČR, Teen Challence International ČR – Centrum sociálních služeb Kyjov, příspěvková organizace města Kyjov, Krok Kyjov, z.ú. – Charita Veselí nad Moravou – Sdružení Petrov, z.s., Paspoit, z.s.

4 Monitorovací zprávy monitorovací období 6 měsíců
vždy k nebo daného roku textová část + přílohy rozpis mzdových nákladů, prohlášení soupiska monitorovací list podpořené osoby pracovní výkaz

5 Soupiska

6 Rozpis mzdových nákladů

7 Pracovní výkaz

8 Monitorovací listy podpořených osob
základní údaje o podpořené osobě údaje k datu zahájení poskytování služby (pohlaví, postavení na trhu práce, nejvyšší dosažené vzdělávání, typ znevýhodnění, přístup k bydlení aj. údaje zaznamenávané po ukončení služby (stav je sledován do 4 týdnů od ukončení služby)

9 Monitorovací listy podpořených osob
zasíláno přes offline formulář vždy do 10. dne každého měsíce za měsíc předcházející minimálně tabulka podpořených osob, u nových klientů MLPO s vygenerovaným evidenčním číslem

10 Monitorovací listy podpořených osob

11 Formulář podpořených osob

12 Monitorovací listy podpořených osob

13 Monitorovací listy podpořených osob

14 DĚKUJI ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10. 1. 2018 Tato akce je financována z."

Podobné prezentace


Reklamy Google