Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Poskytovatelé ambulantních gynekologických služeb Dohodovací řízení pro rok 2019 Společný návrh ZP 5. 4. 2018.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Poskytovatelé ambulantních gynekologických služeb Dohodovací řízení pro rok 2019 Společný návrh ZP 5. 4. 2018."— Transkript prezentace:

1 Poskytovatelé ambulantních gynekologických služeb Dohodovací řízení pro rok 2019
Společný návrh ZP

2 Bilance systému v. z. p.

3 Náklady v jednotlivých segmentech (1)

4 Náklady v jednotlivých segmentech (2)

5 Podíl segmentů na celkových nákladech bez centrové léčby

6 Podíl segmentů na celkových nákladech včetně centrové léčby

7 Návrh úhrady pro rok 2019 ambulantní gynekologická péče
pokračovat ve způsobu úhrady jako v minulých letech – výkonová úhrada s omezením maximální úhradou (PUROo) část úhrady bude navýšena plošně a část ve vazbě na splnění kvalitativních kritérií: dostupnost služeb (rozsah a rozložení ordinační doby) koordinace péče o těhotné ženy z pohledu genetických a ultrazvukových vyšetření sebe-vzdělávání – doložení diplomu celoživotního vzdělávání nad rámec průměrné úhrady bude dále hrazena Anti-D imunizace Rh negativních žen a očkování proti HPV případná úhrada péče o těhotné ženy prostřednictvím agregovaných plateb dle jednotlivých trimestrů a doporučených postupů péče o těhotné stejně jako v minulých letech budou nastaveny regulační mechanismy na léčivé přípravky, zdravotnické prostředky a na vyžádanou péči.


Stáhnout ppt "Poskytovatelé ambulantních gynekologických služeb Dohodovací řízení pro rok 2019 Společný návrh ZP 5. 4. 2018."

Podobné prezentace


Reklamy Google