Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Ing. Martin Vacek Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka ÚVOD
2
Podklady pro výuku Internet http://vladahadrava.xf.cz/mapa.html
E-learning Potraviny a výživa Marie Šebelová
3
Obsah 2. ročník Úvod Maso masné výrobky Konvenience Nápoje
4
Mezipředmětové vztahy
Technologie přípravy pokrmů Zacházení s potravinami a skladování Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu
5
Hodnocení Aktivita v hodině Písemná zkouška
Připravenost na hodinu, plnění domácích úkolů Krátké testy Písemná zkouška Formou testových otázek + psané otázky
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.