Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Písmeno E, e - vyvození Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Písmeno E, e - vyvození Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující."— Transkript prezentace:

1 Písmeno E, e - vyvození Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Název: VY_12_INOVACE_03_Písmeno E, e - vyvození Sada: 1 Druh materiálu: Pracovní list ČJ č. 3 Jméno autora: Mgr. Helena Ostřanská Škola: ZŠ A MŠ Cholina, okres Olomouc, příspěvková organizace Cholina 35, Datum vytvoření: Ročník: první Anotace: Pracovní list pro žáky 1. ročníku k vyvození písmene E, e. Rozeznávání pozice hlásek ve slově – hlasem, sluchem, zrakem. Je určen pro samostatnou práci žáků, společná kontrola proběhne na interaktivní tabuli. Klíčová slova: hláska – písmeno, náslovná hláska Zdroje: ilustrace - autorka

2 E e Elišku má Eda rád, je to její kamarád.
s o e m n t á l e s k y m á E m a E O A a o e O a E o e A

3 plot A A o E e O a E o A e O barvy AOEOAE oaeaoe AeoEaO E e O o A a

4 Úkoly: 1. V říkance dej do červeného kroužku velké E, do modrého kroužku malé e. 2. Co slyšíš na začátku, kde slyšíš (vidíš) velké E, která písmena co znáš, tam vidíš. 3. Přiřaď k velkému písmenu malé, k malému velké. 4. Vymaluj plot podle návodu. 5. Čtení písmen.

5 Řešení: E e Elišku má Eda rád, je to její kamarád.
E O A a o e O a E o e A e s o e m n t á l e s k y m á E m a

6 Řešení: plot A A o E e O a E o A e O barvy E e O o A a


Stáhnout ppt "Písmeno E, e - vyvození Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující."

Podobné prezentace


Reklamy Google