Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_5,čj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_5,čj."— Transkript prezentace:

1 Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_5,čj

2 A Á Á A D N V D P P S H N

3 Á A Y Ý R S K K R R S M

4 E E É E D K V D L L L M

5 ÚKOL : List 1,2,3 : podle obrázků poskládej jednoslabičná slova, pomohou ti barvy jednotlivých rámečků s písmenky. Na písmenko klikni a ono se srovná na řádek pod obrázkem. Zpět na list 2 se vrátíš kliknutím na ÚKOL Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 5 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Skládání jednoslabičných slov Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM slouží ke hře s písmenky u jednoslabičných slov Žáci hádají jednoslabičná slova podle obrázků a přiřazují správná písmena podle pokynů učitele. ANOTACE


Stáhnout ppt "Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_5,čj."

Podobné prezentace


Reklamy Google