Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Písmeno G, g Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Písmeno G, g Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji."— Transkript prezentace:

1 Písmeno G, g Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti Název: VY_12_INOVACE_32_PÍSMENO G, g Sada: 1 Druh materiálu: Pracovní list ČJ č. 32 Jméno autora: Mgr. Helena Ostřanská Škola: ZŠ A MŠ Cholina, okres Olomouc, příspěvková organizace Cholina 35, Datum vytvoření: Předmět: Český jazyk Ročník: první Anotace: Pracovní list pro žáky 1. ročníku k procvičení slov s písmeny G, g. Čtení a skládání slov a vět. Je určen pro samostatnou práci žáků, společná kontrola proběhne na interaktivní tabuli. Zdroje: autorka

2 Písmeno G, g Olga , Gusta , gauč , Igor , vagon
1. Škrtni , co nepatří do řady. gazela , guláš , gorila , tygr , bagr Olga , Gusta , gauč , Igor , vagon 2. Oprav slova , doplň háčky a čárky . Hugo dostal novou gumu , gumoval s ní bez rozumu . garaz , Gabina , gol , gumovy , micek , globus , gumaky 3. Doplň chybějící slova. Agáta ___________ angínu . Magda __________ guláš . Gita ___________ gumáky .

3 Řešení: 1. 2. garáž , Gábina , gól , gumový , míček , glóbus , gumáky
3. Agáta má angínu . Magda jí guláš . Gita nosí gumáky .


Stáhnout ppt "Písmeno G, g Jazyková výchova (český jazyk pro 1. ročník) Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.0866 Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji."

Podobné prezentace


Reklamy Google